Kā izmantot iekšējos DLL vai DCM FPGA spartan2

S

shreshtha

Guest
man ir nolasīt datu lapu, bet joprojām i dont zinām, kā instantiate DCM lūdzu izstāstiet to "kodu", var to izmantot reizināšanas un dalīšanas gan? kāda ir to izmantot, nevis radīšanu mūsu pašu CLK dalītājs priekšrocība ... tas sasaistīšanu, lai multirate sistēmā, un to sinhronizāciju? lūdzu palīdzēt. Es būšu ļoti pateicos pupas 2 u;

Jūs varat atrast uzsākšanas veidnes Xilinx bibliotēkā rokasgrāmatu. Lasiet arī XAPP174. Ir divas primitīvas, jo spartan2 CLKDLL un CLKDLLHF. Ar CLKDLL varat veikt ar 2 reizināšana un dalīšana ar 1,5, 2, 2,5, 3, 4, 5, 8 un 16, ieeja līdz 100MHz uz -6 versija. CLKDLLHF darbosies līdz 200MHz, bet jūs nevarat veikt reizināšanu ar to. Izmantojot dalītāju no DLL būs rezerves dažas loģiku, tas būtu viena priekšrocība. Ja vēlaties izmantot DLL ar avotu, kas nav BUFG vai IBUFG, tikai pārliecinieties, ka jūs nodot to vērā vides mainīgos: XIL_MAP_ALLOW_ANY_DLL_INPUT = TRUE DHM ir primitīvas tikai 3 Spartas un virtex II sērija, nevis 2 Spartan. / Pisoiu

hi, DCM un DLL ir izmantot gan sadale un biežums vairošanos. ar regards, Isikulas.

hi shreshtha, u var viegli ievietot DCM modeļiem iekšā savu dizainu. ISE ir ieguvuši veidnes instantiating visiem primitīvi. tikai ir apskatīt ISEtemplate-> VHDL-> DevicePrimitiveInstantiation-> FPGA-> Pulkstenis komponentes-> DCM.

jums var virzīt instantiate DLL savu kodu, tāpat kā jūs darīt ram. [Quote = shreshtha] man ir nolasīt datu lapu, bet joprojām i dont zinām, kā instantiate DCM lūdzu izstāstiet to "kodu", var to izmantot reizināšanas un dalīšanas gan? kāda ir to izmantot, nevis radīšanu mūsu pašu CLK dalītājs priekšrocība ... tas sasaistīšanu, lai multirate sistēmā, un to sinhronizāciju? lūdzu palīdzēt. Es būšu ļoti pateicos pupas 2 u; [/quote]

Skatīt lietotāja rokasgrāmata, nevis datu lapā. Ja viss, kas jums jādara, ir sadalīt takts frekvenci dažas vesela skaitļa vērtību, tad nav apnikt, izmantojot DCM. Tikai izmantot counter. Tomēr, ja jums ir nepieciešams, produkcija, kas pakāpeniski jāsaskaņo ar ievade pulksteni, vai kompensē noteikts (vai CD) fāzes leņķa, vai ja jūsu ieejas / izejas frekvence attiecība nav vesels skaitlis, tad skaitītājs, iespējams, nepietiks , tāpēc ir pienācis laiks, lai mēģinātu DCM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back