kā izmērīt efektivitāti komutācijas pastiprinātāja?

A

anatta

Guest
Kā izmērīt efektivitāti komutācijas pastiprinātāja ? Barošanas spriegums ir 12V no akumulatora un 8 omu skaļruni ar PWM modulāciju.

Efektivitāte ir spēks, kas dalīts ar jaudu collas Ja pastiprinātājs ir viena beidzās tad pāri speaker spriegums ir apmēram 10V pp un izejas jauda ir aprēķināta tikai 1.56W. Ja pastiprinātājs ir pārvarēta, tad pāri speaker spriegums ir apmēram 18V pp un izejas jauda ir aprēķināta par aptuveni 5.1W.

hei! Es domāju, ka kaut kas ir nepareizi barošanas spriegums ir 12V. mans dizains ir pilns tilts konfigurācija. barošanas spriegums ir 12V no akumulatora un 8 omu skaļruni. pastiprinātājs veids ir mainīt pastiprinātāju ar PWM modulāciju tehniku. Es gribu zināt mērīšanas metodes efektivitāti šāda veida pastiprinātāja.

efektivitāte mērīšana: Pirmkārt, jums ir pārbaudīt jaudas izkliedes uz 8ohm load.Because jūsu produkcija ir PWM signāls, tāpēc vispirms ir filtrēt signālu sine wave.then testa izejas signāla amplitūda uz Rload. Vai arī jūs izmantojat Audio precizitāte, lai pārbaudītu izejas jaudu tieši. Otrkārt, jums ir pārbaudīt vidējo pašreizējā plūsmu caur strāvas supply.This sauc jaudu collu Tad, jaudas izvades / jauda collas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back