Kā izfiltrēt un gribēja troksnis?

A

atpham89

Guest
The setup man ir ģenerators.Attiecībā uz konkrētu ieguldījumu tas dod man doto produkciju.Tomēr pie nulles ievade dabūt slikti troksni nulles produkciju.Kad imitē, tas ir arī nevēlama trokšņa.Es neesmu pārāk pazīstams par kāda veida filtrs izmantot šo attīrīšanas izejas signālu, kad sistēma ir imitē (dynamic).Any help, būtu ļoti appreciated.

Paldies.

Jūs varat ievietot savu ieejas un izejas specifikācijas ....arī tad, ja jūs varat ievietot jūsu ķēde būtu visiem labāk .....

Tas nav pārāk daudz uz cilpas.Tas ir Plaušu Generator.Un tā ir ostām nosūtīt ievadi un ostas, lai mērītu produkciju, gaisa plūsma, kas nāk no ģeneratora.Es esmu imitē signālus caur labview un bija jautājums, tad, ja ir vispārējā / universālā lineāro filtru, ka mēs varam izmantot, lai izlīdzināt produkcijas atbildi.Viss, kas kopumā ir ļoti augstā līmenī.I am sorry es nevaru ievietotu priekšstatu par signālu, jo es esmu prom no testa iekārtas tiesības tagad.Atvaļinājums.Bet, ja tur
ir kāda vispārējā noteikuma īkšķis, būtu ļoti appreciated.

Pateicība

Čau,

Kāda veida trokšņa, ka jūs nevēlaties?Tas ir ērtāk, ja jūs varat ievietot jūsu ķēdē.Ja jūs saskaras ar EMI troksni, jums pievienot mazas caurlaidības EMI filtrs pie ieejas terminālu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back