Kā izdrukāt pareizi 2.004 Protel DXP

H

hill

Guest
Sveiki,

Es skrienu šo problēmu.Kad mēģinu to izprintēt shematisks 2004 Protel DXP, tas vienmēr produkcija waveline kā redzams attēla, ka es piešķir.Nez, tas nozīmē, ka KDR (Design Rules pārbaudītājs) ir stājies spēkā.

Ikviens zina, kā es varētu atslēgt, ka?

Thanks & best regards.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Viļņu līnija ir šeit pastāv eeror, tādēļ ir nepieciešams vispirms noņemt.Vai KDR pārbaude un savienojumu pārbaude.

Pirmais sastādīt savu shematisks.Sastādīt nav jāpārbauda pret visiem projektu noteikumiem.

Blakus, atveriet "Īsziņas" paneli.Kļūdas, kas tika konstatēts sastādīt tiks uzskaitītas.Meklēt kļūda par jūsu produkciju pin.

Visbeidzot, lai atspējotu pārbaudes, kas rada viļņveida līniju - doties uz Project> Project Iespējas> Savienojums Matrix, un mainīt pārbaudes, kas rada kļūdu peldēt.No shematisks iepriekš minēto, es uzskatu, Jums ir Jūsu matrica, kas karoga kļūdu, ja izejas pin ir saistīts ar varas pin.

Ir arī cits veids, kā apspiest kļūda marķieri - doties uz Place> Direktīvas> No-ERC.Put "X" uz rezultātu pārsvaru.Iet uz Tools> shematisks Preferences> General un noņemiet atzīmi lodziņā pie "No-ERC Markers".Tagad jūs redzēsiet No-EPP "X" uz ekrānu, bet kad tu drukāt shematisks nebūs nekas, bet jūsu savienojumus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back