Kā izdarīt guardring?

S

sky&sea

Guest
hi, nesen, i am izdarīt mazjaudas CMOS pašreizējo converyor ķēdes, lai izvairītos aizbīdni-up, kā es varu izdarīt MOS guardring? man vajadzētu izdarīt guardring par katru MOS tranzistors vai izdarīt guardring vairākiem MOS kopā? piemēram: Draw p + guardring surround visi NMOS transisitor. paldies

do you mean dubultā guardring? mans vidējais ir laiks man vajadzētu pievienot guardring par ervery mos transisitor vai visi MOS tranzistors kopā? paldies

Ja vēlaties saglabāt platību, apvienot MOS tādā pašā guardring ja viņiem ir tādas pašas lielāko savienojumu. arī apsvērt apakštipa.

Labas izkārtojums, jūs vienmēr būtu jāsniedz doubel guardring kritiskās ķēdēm, piemēram, Differential pāri, pašreizējais spogulis un buferi (High strāva tranzistora). Vienmēr nodrošina dubultu guardring b / w Analog & digitālo ķēdes. (Lai atdalītu Analogā un ciparu circuit) Atpūtas visu citu tranzistoru u var sniegt vienotā apsardzes (vai pieskarieties savienojuma), ja viņiem ir paši vairumā.

Par vienu labu elektroinstalāciju noteikums, kas saistīti fiksatoru-up noteikums būtu izdalīja; Protams, ja u ir nepieciešams zināms attiecīgo noteikumu, PLS pastu uz mani. babbage.song @ gmail.com

1. Double Guard gredzens ir jāizstrādā atsevišķi par kritisko ķēdēm (piemēram, diff pāris utt.) 2. ntap guardring in nwell savienots ar VDD un ptap guardring psubstrate savienots ar VSS. 3. cik plašs ir jūsu aizsargs gredzeniem būt? Daži foundrys sniegt info savā latchup docs. 4. daži dizaineri uzskata, sniedzot guardrings starp katru no paša kontūrā, un ap visu ķēdi bloku blokiem.

Par katru tranzistors guaring nav nepieciešama. NW krānu PVO tranzistors un PPLUS TAP par NMOS transitor ir labi, jo tas ir atkarīgs howmuch pašreizējo ur diffpair ir ging ņemt un, otrkārt, cik, cik daudz pašreizējā ur visa ķēde ir ging lai take.If teikt DP gatavojas veikt teikt in microamps diapazonā. Double gaurdring nemaz nav ieteicams.

Cits jautājums ir guardring labāk ir pilnībā segtas ar kontaktu un metāla savienojumu, lai nodrošinātu vislabāko VCC vai VSS savienojumu, pretējā gadījumā difūzijas resitance degradēs ekranējumu un pārvadātājs savākšanas spējas.

Lai izvairītos no Latchup, mēs parasti veic th efollowing vadlīnijas: 1.At tranzistoru līmenī mēs parasti sniedz Taps ti ntap par PVO, un savienot to VDD. Par NMOS Ptap un savienojiet to ar VSS. Taps ir stripwhich sastāv no implanti, difūzijas, metāla, sazinieties. Izvietojums un atstatums ir atkarīgs no liešanas. 2.Ja attiecīgo joslu pievienot kritisko transitors, tiek uzskatīts Guard Ring. 3.Depending par Dizaineri prasība kritisko ķēdēm, piemēram, pašreizējo spoguļi, diferenciālis pāri tiek pievienoti aizsargs gredzeniem. Zemāk ir skaitlis pārveidotāja pievienots aizsargs gredzeniem.

Man bija lasīt grāmatas, kas attiecas uz Kā analīzes modeļa elektriskā lauka, lai iepakojuma grāmata būs noderīga jauniem dizainers kā jūs, un es domāju, ka jūs varat meklēt EDA programmatūru, kas ir vizuāli piemēram izpratni, Ex. kā izkārtojumu denced ķēdes, kā mikroprocesoru uc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back