kā interpretēt aparatūru, kas iegūti no vhdl kodu

S

s3034585

Guest
hi var kāds man pateikt, kā interpretēt aparatūru, kas iegūti no vhdl kodu. kāda starpība? darīt, ja jūs veiksiet izmaiņas, piemēram, izmantojot signālus, nevis mainīgajiem lielumiem vai mainot jutīgumu sarakstā. Kur es varu saņemt lasāmviela par to. Paldies

HI 303 ... HUmmm. kas izskatās, piemēram, mana rajona kodu! Klausīties .. izskatās, ka esat Newbie .. in VHDL,, Tas ir ok .. ypu nepieciešama laba grāmata. Arī es zinu, labs veids, ka es vienmēr padomus newbies .. Izmantojiet Xilinx ISE ir shematiska izejas bloka ražošanu. Kad jūs rakstīt VHDL, .. apkopo un pēc tam skatiet blokshēma saražoto .. tas parādīs visām flip flops, reģistriem un citiem loģiskās primitīvas .. Ir ļoti jauki, to mainītu. Šur un tur un redzēt uzreiz blokshēma synthetized ar ISE .. Saņemiet ISE no XILINX mājas lapā .. tas ir tikai 5 buki to pasūtīt!

Laba grāmata par šo tēmu ir VHDL Synthesis grunti. Tas attiecas uz procesiem, utt, un cik tie tieši pārvērst līdz vārtiem līmeņa shēmas .. Es izlasīju Verilog Synthesis grunti, un tas bija labs! jelydonut

Jūs varat arī izmēģināt meklēšanu internetā (piemēram, Google), lai universitātes prezentācijas par "synthesizable VHDL konstrukcijas". Tur jūs redzēsiet atškirības starp signāliem, un mainīgos lielumus un daudzas citas lietas. Post-sintēze shematisks var būt ļoti noderīga, kā norādīts iepriekš.

[Quote = jelydonut] labu grāmatu par šo tēmu ir VHDL Synthesis grunti. [/Quote] hi, jelydonut Vai jūs varat pateikt mums, kur mēs varam atrast pdf vīziju par grāmatu? Es ceru, ka es varu izlasīt to, lai uzlabotu savu sintēzi zināšanas. Paldies

Pamatā jums ir nepieciešams, lai saņemtu savu roku uz docs, piemēram, dizains sintēzes. Tāpat ir nepieciešams eksperimentēt ar kodēšanas stilus lai redzētu, kā RTL shematisks izmaiņām ar izmaiņām kodu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back