kā interfeiss mikrokontrolleru uz GSM modemu

M

meeeero

Guest
hello everybody lūdzu, var kāds man pateikt, kā interfeiss mikro kontrolieris "IAM, izmantojot ARM LPC2119", lai gsm modemu tieši "bez termināla programma" man ir nepieciešams, lai savienotu mikro uz modema tieši un padara mikro sūta AT komandu, lai modems sūtīt sms "Es zinu visas komandas" visu to, kas man nepieciešams, ir hardware apraksts "būs i nepieciešams MAX232 vai lūdzu, pasakiet man pilnu aparatūras detaļas", tad, izmantojot c valodā es rakstīt instrukcijas mikro lai padarītu to sūtīt AT komandas, lai modema līdz modema nosūtīs sms "i know komandas, bet es nezinu, kā ļaut mikro runāt ar modemu." IAM students dara manu galīgo projektu, un man nav pietiekami daudz laika, lūdzu palīdziet man: cry:

Čau, Varat izmantot UART jebkuras microcon kā piemēram: Microchip Pic 18FXXXX savienot tieši uz jebkuru GSM modemu, rakstīt kodu, C un programmā, kā vienu ražotāju, lai jūs varētu nosūtīt AT + komandas ar modemu. Lai iegūtu papildu jautājumi pls mail me at smahmed_blr@rediffmail.com

pls, pls, pls, Can anyone help me. Es esmu pakāpes students Elektrotehnikas strādā GSM projektu. Es esmu sūtīt SMS no 16F877 PIC ar Siemens telefonu C55. Bet man ir nepieciešams, lai pārbaudītu sagaidāmo AT komandas, izmantojot datoru. Ikreiz, kad es savienot šo tālruni ar datoru, izmantojot max 232 kabeli es un atvērta HyperTerminal, vai nu tas izdziest, vai tas tiek parādīts tīkla meklēšanas līdz i atvienot kabeli. Pls man ir vajadzīga ātra palīdzība.

savienot ur tālruni ar HyperTerminal izmantojot datacble ja tā ir sērijas savienojumu, izvēlieties pareizu bodu likme, ti, 9600 pēc tam, kad redy ierakstiet AT ok ir jābūt atbildes

tad kā es varu savienot to ar PIC kontrolieris, lai es varētu būt trauksmes, ko tā, kad tas izraisa?? piemēram, es esmu savienojot to ar manu durvju piekļuves sytem apvienot ar 4x3 tastatūru ... tad, ja kāds izraisa nepareizu piekļuves numuru, tā nosūtīs uz mani caur modemu sms no GSM mobilephone ...

Jūsu tastatūra būs saskarnē ar ur kontrolieris un jūsu kontrolieris būs atklāt nepareizo ierakstu, ja ieraksts ir nepareiza ur kontrolieris nosūtīs AT komandas, lai jūsu mobilo tālruni, izmantojot seriālo kabeli, un tālrunis sms u thts tā

Dear all, es iegūtu vienu projektu, kas nosūta SMS ja sensors nostrādā & Switch dažas ierīces ieslēgšana / izslēgšana, ja es varu sūtīt SMS ar modemu. Es lietoju WAVECOM FASTRACK SUPREME 10, WM22221 Modem ar 32 ATMEGA AVR mikro kontrolieris. Tagad es esmu saskaras ar problēmu, vienlaikus padarot Hardware. Es doudts ir, 1. Vai man ir nepieciešams kāds RS232 pārveidotājs starp modemu un mikrokontrolleru? 2. Kas būtu pieslēguma diagramma Microcontroller modemu? 3. Kas ir pin uzdevumu ministra izejas datu pin minētās MODEM? Es esmu pilnīgi confused.Please man palīdzēt, ja Jums ir kāda ideja. Any help būs appriciated. Regards MUSHFIQUE Atpakaļ uz augšu

Tagad es varu Sūtīt AT komandas no MCU uz PC Hyperterminal. MCU & MODEM neatbild

Pievienojiet jūsu mikrokontrolleru ar MAX232 un no MAX232 izmantojot RS232 savienot to ar GSM modemu .. tas ir darbs, kas šādā veidā

Esmu arī pati problēma attiecībā uz GSM / GPRS modulis saskarnē ar mikrokontrolleru ... Vai tā var būt standalone ..? Kurā nav nepieciešams izmantot datoru, un moduli pati izmanto lielu LCD ... Es esmu plāno sniegt LCD biļetenu, izmantojot GSM / GPRS, kādā paziņojumi var tikt parādīti, nosūtot ziņojumus moduli un tiek atainots LCD ekrāna ... Jūs varat citātu par šo ..? Paldies jau iepriekš un Dievs svētī visiem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back