Kā imitē vairākus netlists vienā okeāna script

P

PD

Guest
Hi,Es gribu, lai sistemātiski pievienot dažus stuff uz manu shēmas un pēc tam iegūt rezultātu no tā, vadot vienu okeāna script.
Manā gadījumā es vēlos pievienot vēl divas invertora pēc tam katru netlist, lai pētītu iedarbību noklausīšanās no kavējas posmos.
Bet kad es palaist simulācija, pievienojot vairākus dizains () paziņojumi, es neredzu ant izmaiņas rezultātos.
Varbūt pat ja tas darbojas, bet tas nav iespējams mainīt netlist, ko tā simulē vairākas reizes vienā okeāna script.
Kad es drukāt mainīgais, kas tiek nodots kā vārds dizains netlist failu, to izdrukā pareizi, bet, kamēr tas simulē vienā skripts, tas nešķiet būt imitē mainīt netlists katrā termiņā.
Lūdzu, ieteikt man ir veids, kā sasniegt nepieciešamo mērķi, ti, imitētu vairāku netlists vienā okeāna script.
cik drīz vien iespējams.
Šeit ir daļa no koda man bija rakstīts, lai mēģinātu imitē vairākiem netlists (pievienots iekšpusē zip fails), pamata okeāna skripta failu.design_file_list = '("~ / simulation/fight_model_variable_fb_delayy/spectre/schematic/netlist/netlist_2fb_inv "~ / simulation/fight_model_variable_fb_delayy/spectre/schematic/netlist/netlist_4fb_inv "~ / simulation/fight_model_variable_fb_delayy/spectre/schematic/netlist/netlist_6fb_inv "~ / simulation/fight_model_variable_fb_delayy/spectre/schematic/netlist/netlist_8fb_inv ")
foreach (design_file design_file_listdizains (design_file)analīze (TRAN? pieturas "30n" 1P? errpreset "konservatīvs"? solis "? Maxstep "5p)palaist ()...)

Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Jums ir nepieciešams mainīt nosaukumu rezultātu direktorijā, izmantojot "resultsDir" tieši pirms "palaist ()".

PS: Jums nav jābūt analīzei definīciju "foreach" cilpa.

Quote:

Jums ir nepieciešams mainīt nosaukumu rezultātu direktorijā, izmantojot "resultsDir" tieši pirms "palaist ()".PS: Jums nav jābūt analīzei definīciju "foreach" cilpa.

PD rakstīja:

Es neesmu faktiski paredzētas citas shematisks par to.
Tāpēc manā gadījumā visi netlists atrodas direktorijā / home / Pratap / simulācijas / fight_model_variable_fb_delayy / spoks / shematisks ir dots kā, resultsDir ("/ home / Pratap / simulācijas / fight_model_variable_fb_delayy / spoks / shematisks")

Hi,I izveidojis vairākus konstrukciju katalogi un nodot attiecīgo netlists katrā no tiem.
Bet tas dod šie errors.The Pirmais nāca agrākos gadījumos arī, bet tas joprojām darbojas.
Tad es mēģināju pārdēvēja viņiem "netlist".
Tā kā tie visi tagad dažādās katalogi, tas bija iespējams.
Bet tas bija roku darbs un sāpīga.
Bet pat pēc visiem tiem I got kļūdas turpmāk.

\ I slodze ("/ home / Pratap / ocean_script / delay_Vs_fb_tap_pt.ocn")\ E * Kļūda * Nepareiza netlist failu nosaukumu "netlist_0fb_inv".
Jābūt "netlist"...\ O Dzēst PŠŠ datiem ~ / simulācijas / fight_model_variable_fb_delayy / spoks / shematisks / netlist / PŠŠ.\ O Kļūda ~ / simulation/fight_model_variable_fb_delayy/spectre/schematic/netlist/netlist_8fb_inv_dir/netlistHeader fails nav atrasts\ O katalogā jūs noteikti nav derīga PŠŠ\ O rezultātus.
Lūdzu, pārbaudiet līniju drukas kļūdas vai\ O meklējiet direktoriju logfile un PŠŠ rezultātu failus /. [Kods]Es jūtos vislabāk būtu mainīt nosaukumu nepieciešamo netlists uz "netlist" ietvaros okeāna skriptu un tad modelētu katra vēlamo netlist un saņemt rezultātus no tiem.
Vai ir iespējams?
Pateicība,-PD

Es domāju, ka jums ir redzēt screwball Cadence shēmu veidošanas
"īstu" netlist (input.scs) no gabalos, ja tāpēc, ka
Jums nav gabalus dažādās direktoriji.

Jūs varētu iet vienā palaist katalogi, ka jums no
strādā dizainparaugu sistēmu un apskatīt visas galvenes
un kājenes failu vs input.scs, ka jūs atrast, redzēt, kas ir
izmantot un kopēt to vairāk.Vai arī jūs varētu varbūt darīt
Ocean palaist izmantojot "īstu" netlist vietā puscepts
vienu un kam skriptu uzsāktu ēkas ieejas klāja.

Es nekad neesmu mēģinājis to, katrā ziņā, no okeāna atsauce:Quote:

createNetlist

createNetlist ([? recreateAll b_recreateAll] [? displejs b_display])

=> T_filename / nulle

Apraksts

Izveido simulators ievades failu.

Ja dizainparaugs ir norādīta kā pārliecinamies / šūnu / domām, šī komanda netlists dizainparaugu, ja vajadzīgs, un rada simulators ievades failu.
Also see the design function.
Kad b_recreateAll arguments ir iestatīts uz t un dizains ir norādīts kā pārliecinamies / šūnu / skats, visi hierarhija šūnas dizaina renetlisted, pirms radot simulators ievades failu. Ja dizainparaugs ir norādīta kā netlist failu, ka netlist ir iekļauta šajā simulatorā ievades failā.
Skatiet arī dizaina funkcijas.

Varbūt, bet es domāju, ka tas joprojām var prasīt, galvenes un kājenes gabalos
uzturēties tajā pašā direktorijā kā netlist "pamata", ka jūs esat
norādot tajā.

Tas ir iespējams, triviāla, lai padarītu to darīt.Jums vienkārši nepieciešams, lai noskaidrotu
kurš no dažādu failu izmanto veidojot ievades klāja,
un kopēt no "veidne" direktorijā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back