Kā imitācijas ātruma skalas ar number of CPUs?

I

irfan1

Guest
Nez, kā tas imitācijas ātruma skalas ar CPU skaitu MWS?
Es pamanīju, ka kaut kas ļoti dīvaini.Man ir Intel Dual-Core CPU mašīna.Solver ir noteikts izmantot gan CPU.Bet kad es varētu pārbaudīt CPU noslodze es pamanīju, ka gandrīz tikai vienu CPU ir aktīvs.

Hi irfan1Es pamanīju to.Es domāju, ka CDT ir problēmas ar vairāku procesoru
Man ir viens HT CPU.Un CPU noslodze nedrīkst iet 40%, lietojot 100 1CPU tās%

Vai kāds pastāstīt mums, ko CPU izmantošana HFSS 10 multi procesoru?

Varbūt tas ir atkarīgs no algoritma Laika domēnu.

PL

Es domāju, tas atkarīgs no sarežģītības modeli.Lielākā daļa no sīkumi es simulētu izmanto tikai viena pārstrādātāja MWS reizi pārejas posmā, tomēr tajā pašā modeļi V9 HFSS āmurs gan pārstrādātājiem.Tas tomēr nozīmē arī ātrāku simulācijas laiks (laiks vs freq domēnā).

Matt

irfan1 wrote:

Nez, kā tas imitācijas ātruma skalas ar CPU skaitu MWS?

Es pamanīju, ka kaut kas ļoti dīvaini.
Man ir Intel Dual-Core CPU mašīna.
Solver ir noteikts izmantot gan CPU.
Bet kad es varētu pārbaudīt CPU noslodze es pamanīju, ka gandrīz tikai vienu CPU ir aktīvs.

Šķiet, ka sarežģītas struktūras FIT algoritms nevar pilnībā izmantot multiprocessors.Šī, šķiet, ir nozīmīgs trūkums.Un veids man liek domāt, ka šī faktora dēļ CST neiekļāva plaši izplatīta skaitļošanas tehnika (paralēli Darortehniķis).No otras puses FDTD varētu pilnībā izmantot vairāku procesoru.Patiesībā ar savu pieredzi, ātrums FDTD modelēšanu mērogā gandrīz lineāri, number of CPUs.

Manuprāt, ka tā compunter ar vairāk nekā vienu precessor efektivitāte ir atkarīga tikai no tā, cik simulatora tika īstenota.Ja simulators nav rakstījis daļa summas aprēķins par vairākiem procesoriem būs maz priekšrocību, kam divu vai vairāk procesoru sistēmas.Manuprāt, tas ir labāk, lai ir ātrs procesors ar lielu atmiņu.
Sonnet ļauj aprēķins apmaiņu par vairāk nekā vienu datoru, jūs varat redzēt informāciju raksts publicēts uz mikroviļņu un RF.

atā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back