Kā ievietot kapacitātes paralēli ostā CST

L

lsw17

Guest
Hello everybody, Mana problēma ir ļoti vienkārša, es tikai gribu, lai kapacitātes, kā lumped adaptācijas elements PARALĒLI attiecībā uz ģeneratoru (diskrētu port). Es zinu, ka eksistē makro-> konstrukcijai> diskrēto ostas ar lumped elements, bet šo makro, ļauj tikai izdarīt SERIES elements ar ostu. Vēl viens veids, kā es domāju, ka tas bija pareizi ir likt lumped elements starp pašiem uz punktiem definēts diskrēto osta, bet šis risinājums nedarbosies, jo CST man teica: "diskrēto osta ir ar vienādu acu vietā kā lumped elementu "un simulācija pārtraukta. Var kāds man palīdzēt lūdzu? Paldies jau iepriekš par atbildēm! Regards, Luca

Ciao Luca, dodieties izvēlēties divus punktus, paši izvēlējāties nodošanu ostā. Tad ir par lumped elementu, kur jums izvēlēties L, C, vai rezonanses ķēdei icone. Es ceru, ka tas palīdz.

Ciao Enrico! Paldies par atbildi, bet kā es esmu uzrakstījis pirmajā post, ja jūs likts lumped elements pašās vietās, kā ostas, tad CST dod man kļūda: "lumped elements ir ar vienādu acu vietā kā ostas" attiecībā uz , Luca

Luca, ja jūs to ļoti tuvu punktiem Jūs arī novietoti ostas, tā nedrīkst ieviest neatbilstības. Tas, visticamāk, jūs izmantojat paši un "rupjo", acs, kur jums ir ostas, mēģiniet palielināt acs šajā reģionā to piešķirt un mainīt "vietējo acs īpašības, kā arī pagarināt to dažu milimetru katrā asīm. Pa ceļu, kas ir mērķis liek kārtās lumped elements un port? Ja jums nav nepieciešams to simulācijas domēna radiācijas analīzi, turklāt s-paramters rezultātus, alternatīvi var eksportēt 1D rezultātus uz jebkuru simulatoru (pat pašu CST Studio) un vieta paralēli sastāvdaļa. Es ceru, ka tas palīdz, un ļaujiet man zināt, ja jums nepieciešama palīdzība.

Ok, es mēģināšu! Es gribu darīt to, jo es esmu mērīšanas farfield zināmā attālumā no mazas cilpas antena, kas nespēj sevi rezonanses ar zondi, un, ja antena nav saskaņota, ko es pasākums ir ļoti maza vērtība. tikai es esmu šeit, man ir vēl viens jautājums jums, jo jums izskatīties ļoti gatavs! Es gribu, lai modelētu farfield modelis šī slavenā cilpas antena, bet tas ir likts iekšā radome un radome ir iekšpusē caurule pilns ar ūdeni. Es tikai vēlos, lai modelētu bezgalīgu caurule, tāpēc man ir izmantoti Perfect Matching Layer PML izmantojot atklātā robežas pie caurules malām, bet man ir izmanto atvērtā robežas (atstarpi) citos virzienos. es nevaru izmantot atvērtā robežas ar atstarpi pie caurules malām, jo pretējā gadījumā materiālu trūkumu (ūdens> Freespace), padara caurules ir skanīgāks un S-parametrs nav īsts. Kas man ir iegūti, ir farfield ar directivity mazāk nekā vienam no maksimālās virzienā. Tas ir neiespējami! Es esmu mēģinājis anythink bez panākumiem ... kādi ieteikumi? Paldies Enrico, jauki pavadīt laiku, Luca

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back