Kā ieviest MOSFET pār pašreizējo foldback?

B

bittware

Guest
Hello eksperti,
Es esmu projektēšana MOSFET komutācijas izejas posmu ķēde, kas vajadzīga vairāk nekā pašreizējiem foldback funkciju, lai pasargātu MOSFET no pārkarsēts veiktnespējas noslogojuma stāvoklī (R4 ir slodze).Pls skatīt pievienoto attēlu.Ko es varu izdomāt, ir pievienot kārtas rezistoru R8 pie M2 (NMOS) avots, lai mēģinātu samazināt Vgs kad slodze pašreizējo pieaugumu.Bet nekāda es tweaked R8 un R6, vai nu pārkarst joprojām pastāv vai M2 kodumi pārāk daudz sprieguma kritumu, ko izraisīja nepietiekami Vgs ar normālu slodzi (max.500mA).
Vai jūs guys ir veida pietiekami sniegt man padomus, lai īstenotu foldback ar smagu slodzi (> 1A), kas nozīmē, samazinot slodzes spriegumu (pāri R4) un pašreizējo, kā arī abu M1 un M2 izkliedēs ne vairāk kā 1.5W?Man vajag risinājumu pēc iespējas vienkāršākai.
Paldies jau iepriekš.

Best regards,
Bittware
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

MOSFET lapas, kas ir pievienots.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

bittWare I didn't redzēju datu lapas jūsu MOSFETs, varat pievienot priekšstatu par to Vgs Vs Id parametri dažādos tempratures?
Kas man ir aizdomas, ir tās augstais tekošā mosfets ka ļoti maza apjoma izmaiņas Vgs var būt milzīga ietekme uz Id.jo jums ir apsvērt izmaiņas Vgs vs Id augstākās tempratures.Pamatskolā temps nelielu rezistoru var izslēgt FET off, bet lielākos temp, ka mazie pretestība var būt pārāk mazs, lai foldback strāvu.Tātad Solition izmantot zemāku pašreizējo MOSFET, ka tās darbaspēka emigrāciju pašreizējā nemaina ļoti ar vismazāko Vgs pārmaiņām, jo īpaši augstākās temps.

Hi,
Pirmkārt, kāpēc jūs izmantojat divas MOSFETS un kāpēc ne tikai viens?Par maiņas ķēdes, kā šis, vienīgais veids, kā es domāju, ka rūpēties par pārslodzi ir koriģējot vadīšanas laikposmu, kas ir panākt, lai optisko feeed atpakaļ, izmantojot pilienu pa avots pretestība 1 omi un kontroles ieejas impulsu izmantojot PWM?
Sveicieni,
Laktronics
Pēdējo reizi laboja laktronics gada 26 Feb 2008 15:23; rediģēts 1 reizi kopā

Fala rakstīja:

bittWare I didn't redzēju datu lapas jūsu MOSFETs, varat pievienot priekšstatu par to Vgs Vs Id parametri dažādos tempratures?

Kas man ir aizdomas, ir tās augstais tekošā mosfets ka ļoti maza apjoma izmaiņas Vgs var būt milzīga ietekme uz Id.
jo jums ir apsvērt izmaiņas Vgs vs Id augstākās tempratures.
Pamatskolā temps nelielu rezistoru var izslēgt FET off, bet lielākos temp, ka mazie pretestība var būt pārāk mazs, lai foldback strāvu.
Tātad Solition izmantot zemāku pašreizējo MOSFET, ka tās darbaspēka emigrāciju pašreizējā nemaina ļoti ar vismazāko Vgs pārmaiņām, jo īpaši augstākās temps.

Man bija skatīties jūsu datu lapā.Es domāju, ka tas, ko jūs sagaida, ir 0.5A tolerance logu (lai būtu pilnas 500mA vadītspēju un foldback @ 1A ir grūti sasniegt, jebkuros apstākļos, izmantojot foldback funkciju. Es domāju, ka ir atmest veicams, ja jūs vēlaties, piemēram, foldback @ 3A (lielāka tolerance logā).

Fala rakstīja:

Man bija skatīties jūsu datu lapā.
Es domāju, ka tas, ko jūs sagaida, ir 0.5A tolerance logu (lai būtu pilnībā 500mA vadītspēju un foldback @ 1A ir grūti sasniegt, jebkuros apstākļos, izmantojot foldback funkciju. Es domāju, ka ir atmest veicams, ja jūs vēlaties, piemēram, foldback @ 3A (lielāka tolerance logā).

Kā jau teicu es domāju, ka tā vajadzētu strādāt, ja Jums nav uzstāt, lai jāatliecas sākt @ 1A, man nav piekļuves jūsu kuģa, bet es ierosinu, lai savienotu jūsu MOSFET avots un vārti uz digitālo osciloskopa un skatīties to, kas patiesībā notiek, un pielāgot rezistors.Jūsu izvēles MOSFET šķiet naudas sodu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back