T
taisun9
Guest
Man ir īstenojušas pulksteni dalītāju un kā Attēlā kontrolieris. Kontrollera bloka datapath ir redzams labajā pusē. Dalītājs var radīt lēno pulksteni ar preiod 1,2,4,8 ... reizes ātrākas pulksteni. Problēma ir tā, es nezinu, kā ierobežot pulksteņi manā dizains ar Design Compiler. Es esmu mēģinājis: (1) izveidot pulksteni tikai ātri pulksteni, sintēze ātrums ir diezgan lēns. (2) izveidot pie strauji pulksteni pulksteni un rada pulksteni pie lēnas pulksteni. (3) izveidot pulksteni divos I / O ostām kontrolieris. Lielākā daļa methos es rezultāts ir ļoti lēns ātrums sintezējot izņemot (3) viena. Vai kas nāk no "Multiple pulksteņu domēniem" (lēni un ātri pulkstenis)? (Es domāju, ka DC mēģina pārbaudīt un atrisināt laiku starp šīm DFFs clocked ar diviem dažādiem pulksteņiem) Es nezinu, kas var pareizi likt dizainu sintezējot. Esmu arī mēģinājis izmantot create_generated_clock bet es nevaru pareizi indentify pulksteņa latentuma no avota "ātri pulksteņa", jo singls "fast_clk" iziet pa dažādiem ceļiem, kad dalītājs rada dažādus pulksteņus. Esmu arī meklēja daudzi dokumenti par radīto pulksteņi, bet lielākā daļa no tiem ir par vienkāršiem rada pulksteni, ti, dalīts ar nemainīgu. Laipni palīdzēt! Thank you very much! : Cry: