Kā iegūt detaļas nelielos Daudz?

B

baltoudi

Guest
ir kāds, kurš zina, kuri piegādātāji, lai atbalstītu nelielu daudzumu, lai attiecībā uz sastāvdaļām? Man vajag dažas detaļas par manu RF Mixer dizains. Paldies.

Hi FoxyRick, Paldies par info. Es šobrīd West Yorkshire, UK. Classic problēma man radās ir tas, ka tie galvenokārt noraidīta nelielu daudzumu, lai: (Komponenti, kam nepieciešama. Diodes un daži LC diskrētiem komponentiem.

Hei, es esmu netālu no Cheshire! Maza pasaule: DI tendence gaidīt, kamēr man ir minimālā pasūtījuma cenu Farnell (es domāju, ka 10 £ + PVN pašlaik) vai rīkojumu ekstras par savu daļu akciju, bet tie piedāvā bezmaksas piegāde. RS maksa par piegādi, bet nav minimālā pasūtījuma. Abi ir diezgan apmierināts attiecībās ar sabiedrību (tas, ko es esmu!) Maksājot ar kredītkarti. Farnell parasti ir lētākas. Man nekad nav bijis kārtībā atteikusies no kāda no tiem. Vismazākais bija RS 3,50 £ - piegādes izmaksas vairāk (!) - Tas bija "avārija". Ir arī Maplins ( http://www.maplin.co.uk/ ), lai gan tie ir mazliet rotaļlietu veikalā šajās dienās, maksa par piegādi, ja pasūtījums ir zem 20 £, un dārgāka ka Farnell vai RS. RS darīt ir tirdzniecības letes (valsts welcome pēdējo reizi es gāju) bez minimālā iegādes. Viņi ir skaitītāji in Manchester un Līdsas un jūs varat zvanīt vai pasūtīt tiešsaistē, pirms došanās savākt. Bez piegādes maksas, tad: D Cheers no Cheshire, FoxyRick.

Richardson elektroniku. Kā RS Components bet tas specializzed RF & Microvave.

baltoudi: par diode, jūs varat pieprasīt paraugu no Agilent Technologies 10 gab (es neesmu pārliecināts, kāda veida diodes ka jūsu meklē). Man ir pieprasījusi vairākas reizes no Agilent un es saņēmu to 2 nedēļu laikā.

jūs atradīsiet, ka lielākā daļa uzņēmumu nosūtīs jums paraugus jūs varat tikai iegūt dažas, bet vajadzētu saņemt jūs sākās dont sazinieties ar izplatītāju, bet sazināties ar ražotāju veiksmi

yeah es arī uzskatu, iegūt paraugus no piegādātājiem, būtu labāk ideja, lai sāktu ar, jums ir nodibināt kontaktus (ar vēlamo mail) ar piegādātājiem, piemēram, Richardson, Avnet, jo tie ir uzņēmēja uzņēmumu RF un mikroviļņu, es pats saņēmu paraugi daudzu aktīvu n pasīvie komponenti prototipu projektēšanas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back