Kā gravēt shēmas plates

E

expelleior

Guest
Es pamanīju, vietējā elecronics veikalā loksnes vara ar kaut kāda veida kodināšanas pildspalvu. Kā tas ir sistēma, ko izmanto, lai plati?

Tam jābūt "gravēt izturīgiem pildspalva". Tas ir ļoti vecs neprecīza un jēlnaftas metode, kurā jūs izdarīt izkārtojumu, izmantojot šo pildspalvu, un pēc tam gravēt nevēlamu vara, izmantojot kodināšanas ķimikālijas, piemēram, dzelzs hlorīda reaģenta. Tagad dienas lielākā daļa cilvēku izmanto pārsūtīšanas metodi izmantojot foto-papīra, vai nospiediet, n-mizas filmu, kurā jūs lietojat izdruku savu izkārtojumu, izmantojot lāzera printeri un pārsūtīt to uz kaparota, izmantojot auduma dzelzs un tad gravēt kuģa.

Paldies par skaidrojumu, Ill uswe vēlāk metodi, kad man apkārt, lai padarītu savu elektronisko shēmu plates! Par citu piezīmi es vienmēr prātoju, kāpēc viņi sauc Breadboards, Breadboards. Acīmredzot "novecot dienas", folks metālkalumi naglas uz koka galdiem, pievienota to kontūrus, piemēram, ka. Nav pārliecināts, kur "Maize" daļa attiecas, varbūt viņi lieto, lai šķipsnu savu māmiņām maizi dēlīši, lai veiktu darbu:) ps. jums ir izmantot lāzera printeri? Vai tintes piemērota?

viens no labākajiem un drošs veids, kodināšanas plati ir izmantot presensitized kuģa. Ko jūs darīt, ir panākt, lai jūsu izkārtojumu uz balta papīra, un atklāt ot uz presensetized kuģa, izmantojot florescnet gaismas laiku. Tad mērcēt, ka coastic soda, tad jums būs lieliska gravēt uz jūsu PCB.

paskaidrojumu wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/ Breadboard
Termins breadboard ir atvasināts no sākuma forma no punkta uz punktu būvdarbi, norāda: jo īpaši, prakse būvniecības vienkāršu shēmu (parasti izmantojot elektronu lampas) par ērtu koka pamatnes, līdzīgi griešana kuģa, piemēram, tos, ko lieto sagriešana maizes ar nazi. [1]. [1] Paul Horowitz un Winfield Hill (1989). Art of Electronics (Otrais izdevums ed.). Cambridge University Press. ISBN 9780521370950.

[Quote = laiza] viens no labākajiem un drošs veids, kodināšanas plati ir izmantot presensitized kuģa. Ko jūs darīt, ir panākt, lai jūsu izkārtojumu uz balta papīra, un atklāt ot uz presensetized kuģa, izmantojot florescnet gaismas laiku. Tad mērcēt, ka coastic soda, tad jums būs lieliska gravēt uz jūsu PCB. [/quote] Vai man izdruku ķēdē standarta papīra, sejas tā uz leju kuģa un pēc tam izmantot floresent gaismas, tad mērcēt?

Jā, ideja. Vispirms jūs nopirkt jebkuru elektronisko veikalā "presensetized padome" tā, piemēram, 4x3 collu kuģa. tad jums ir jābūt costic sodas un citu šķidrumu (i aizmirsu nosaukumu, bet tas ir viens izmanto kodināšanas parastā klāja, lai izveidotu vara gravēt). Pēc tam izdrukāt izkārtojumu obligāciju papīra. Cut jūsu kuģa un vieta izkārtojumu un noliek to luminiscences gaismas. instrukcijas ir rakstīts uz "presensetized kuģa". viss ir ideāls, kamēr jūs izpildiet norādījumus. Mums jau bija lietojuši jau.

Mazāk sarežģīta dēļi (nav SMD, 0,5 + mm izsekot platums), izdrukāt (lāzera printeris, protams) izkārtojuma uz plānas (daļēji spīdīgam) papīru no žurnāla, piemēram,. Izmantojiet dzelzs pielīmēt to uz kādu tipisku gabala vitroplast vai pertinax. Tad izšķīdina papīra ūdenī, kas dod tikai "melno" bitiem - ti. izsekošana. Tā vietā, izmantojot dzelzs trihlorīda, es izmantot 16 ~ 18% sālsskābes sajauc ar 30% ūdeņraža peroksīda aptuveni 15:01 attiecība (par labu skābe). Tas ir lēti un viegli nopirkt (gan skābes un peroksīds ir mazāks par 2 $ litrā, un jūs var darīt daudz dēļu ar to). Jums nav jāuztraucas par apglabāšanu to, atšķirībā no dzelzs hlorīds, ja es izlasīju pareizi.

Jums nav jāuztraucas par apglabāšanu to, atšķirībā no dzelzs hlorīds
Parasti jūs ir jāuztraucas par atbrīvotos smago metālu savienojumiem, ko izmanto gravēt šķīduma, kas satur varu. Tas ir spēcīgs biozide, piemēram, radot grūtības notekūdeņu iekārtu. Aktivizēts sālsskābes ir spēcīgs gravēt savienojums, bet tas, kas ražo neveselīgu aerosolu un nedrīkst lietot bez pietiekamas vēdināšanas vai labāk laboratorijas dūmu pārsegs. Un nav apstrādātas, bez gumijas cimdus un aizsargbrilles.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back