Kā glitch notikt ad / da dizains un kā samazināt

T

tuza2000

Guest
glitch parasti svarīgi darbības specifikācijām, kas D / A konvertors, bet kā par a / d pārveidotājs? Es atklāju glitch ar ACP izejas dod lielu samazinājumu signāla-trokšņa attiecību. kā tas glitch notiek? un kā samazināt to? thx par palīdzību!

Vai ir sinhrons pulksteni izejas ACP, lai pārliecinātos, dati ir notverti īstajā laikā? Dažkārt šīs glitches varētu būt saistīts ar iekšējo elektrisko shēmu joprojām mēģina izdarīt "galīgās izlaides lēmums", bet pārejas atnāca kā glitches atšķirību dēļ kavēšanās starp vārtiem.

es nevaru saprast, ko tu domā Everton, man ir pulkstenis outbuffer, es atklāju, ka glitch sakarā ar dažādām kavēšanās starp gatesm kā kontrolēt kavēšanos MSB un LSB? Es veicu visas izejas coder rom paša izmēra tranzistors, ir nepieciešams veikt dažāda lieluma dažādu bitu?

Ka sauc nedaudz syncronizaton. Kāda veida ADC ir tas, ka? AFAIK parādās tikai locīšanas ADC. Izmantojiet Gray kods un jums atbrīvoties no tā. Vai papildu aparatūru.

mans dizains ir flash arhitektūra, es gribu izmantot Gray kods, bet ir divi problēma, ka es dont zina, kā atrisināt: pirmkārt, ir, kā pārveidot pelēks kodu produkciju bcd kodu inorter lai envalue savu sniegumu dizains? Otrais ir tas, ka ir nepieciešams izstrādāt Gray koda BCD koda ķēde dizains? vai es varu darīt to izmantot Matlab pēc apture izeja uz pc? un D / A konvertors uzskatīt glitch, troksni, kā par A / D pārveidotāju?

Ja jums ir flash, ko izmanto, thermometre kodu. Nav nekāda iemesla, lai izmantotu pelēks, jo th. kodu un pelēks ir tāds pats īpašums: 1 LSB chnage nozīmē tikai vienu bitu izmaiņas kodu. Patiesībā, es nesaprotu, kāpēc jūs šos izejas kodu: Es redzu uz jums bildes kodu 31 1 1,4 vai kaut kā, piemēram, tas .... Kā jums 33,4 kodu? 6 bitiem? Kas ir digitālā izeja? 6 biti = 0 -> 63 un tas ir tā.

līdz: ocarnu 33,4 kods ir rezultāts glitch, kad 47 -> 49 "32 +1" mainās un "8 4 2" mainīt uz 0, pirmkārt, tieši pirms "16" kļūt par īstiem, tā ir periodu, kas nav "8 +4 +2" un "16". Es gribu izmantot pelēks kodu, jo samazinās glitch, piemēram, ka. thermometre kodu, ko salīdzināšanai un tā ir turnde 6 bitu kods.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back