kā gadījumā, mans projekts pcb uz piemērotu gadījumā?

E

eng_ahmed22

Guest
hi visiem Es gribu, lai gadījumā, mans projekts PCB pēc testa un montēt to. kāds ir vienkārši ideja, lai labu lietu par manu projektu? vai nopirkt lētu gadījumos? no kurienes es varu nopirkt viņiem? Vai ir kāds tiešsaistes pārdevēju? lai varētu pārdot lielu paldies Ahmed www.ig.org

hi, kāpēc nobode atbildi man:?? (mans jautājums skaidrs, es vēlos, lai veiktu vai nopirkt labu lietu manu projektu (metāla, plastmasas ,................? .), kā ???????????????? thanx visiem ir jauka diena ahmed salam www.ig.org

Hi Ahmed, varbūt neviens redzēju savu amatu, vai kādu to redzēja, bet nevarēja atbildēt. Es paskatījos par to pašu, un atrast daudz vietu, kad es Google, bet nekas ļoti satasfying. Es arī pārbaudīju divas saites iepriekš, bet viņi abi bija 404 kļūdas. Es esmu, kas dzīvo Korejā tagad, un es esmu redzējis dažas brīnišķīgas alumīnija gadījumos tiek veikti Seulā. Man nav atradušas veidu, kā tos iegādāties internetā, bet es esmu jautājums, ja ir metāla ražošanas vietu tuvumā. Es ieteiktu ņemot kastes pasūtījuma izgatavoti, ja jūs vēlaties kvalitāti. Ja jūs vēlaties zemām izmaksām, es zinu, ka nākotne kaste, Taizemē padara visa veida plastmasas gadījumos, kas ir diezgan lēts, bet man nav saites. Jūs varētu izmēģināt http://www.futurekit.com/products.php?category=FB Un tur vienmēr ir http://www.funnykit.co.kr/ Lai gan tas ir Korejas, es domāju, ka jūs varētu atrast plastmasas kastēs tur. Noklikšķiniet uz 다목적 케이스, un kad izvēlni izplešas, noklikšķiniet uz 알루미늄, pirmā sub menu, alumīnija kastes vai plastmasas 프라스틱. Viņi ir ļoti liela izvēle. 1000 ₩ ir apmēram tāds pats kā ASV dolāram. Es ceru, ka šis ir daži palīdzēs jums. Ar vislabākajiem novēlējumiem, Robert

Es nevēlos skaņu kritisks, bet man ir aizdomas galvenais iemesls, ka jūs neesat saņēmuši atbildes uz Jūsu sūtījums bija, jo jautājums ir pārāk neskaidrs - vismaz tā bija man pirmā reize, kad es izlasīju to. Jūs nesniedza nekādas norādes par fizisko izmēru jūsu projektu, vai tas nepieciešams aizsargekrānu vai ventilāciju, vai jūs meklējat metāla vai plastmasas, utt Ir grūti ieteikt avots, ja neviens īsti nezina, ko jūs meklējat. Anyway, atrast piemērotu norobežojumu, parasti ir visgrūtāk daļa no jebkura projekta. Ko jūs atrast ir vai nu pārāk liels, pārāk mazs, nepareizs formas faktors, nepareizi materiālus, un jūs galu galā, kam, lai norēķinātos par jebko, kas ir vistuvāk atbilst jūsu vajadzībām. Alternatīva, protams, ir veidot jums savu custom iežogojumā un ir vairākas metodes, kas darbojas labi pāris. Ja plastmasa ir piemērots līdzeklis savu projektu, tad jūs varat meklēt šeit, lai dotu jums dažas idejas par to, kā iet par šo: http://www.psnw.com/ ~ kd7s/hbcabs.html Ja Plastmasas nestrādās, tad jūs varētu apsvērt, izmantojot abpusējas pc kuģa, izmantojot līdzīgas metodes, bet tā vietā līmēšanai viss kopā, daudz no kameras var pielodēti kopā. Es ceru, ka dod jums dažas idejas, ja jūs nevarat atrast atrast kaut ko komerciāli kas atbilst jūsu vajadzībām. Slaistīties

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back