Kā gabala 3D radiācijas modeli?

I

irfan1

Guest
Es cenšos gabala 3D radiācijas modeli. Es domāju 3D polāro gabals. Vai kāds zina, kādu programmatūru, kas var darīt?

HFSS var darīt to. Jūs varat izvēlēties 3D Plot, piemēram, E, H, Gain, un tā tālāk.

nav HFSS ir atsevišķa utilīta gabals starojuma modeļiem? Man ir mērījumu datiem un es gribu zemes gabalu tajā. Dati ir columnwise. Theta, Phi. Vs Power. Es vēlos gabals šos datus 3D polārā gabalu, piemēram, viena MWS vai HFSS nav

u var vienkārši eksportē ur datus jebkuri dati faila formātu un izmantojot MATLAB u var darīt to viegli

Atzīmējot polāro modeļi Matlab var pierādīt ļoti grūts;) Matlab pārveido negatīvi skaitļi, lai positive/180phase ... 2D polārie modeļiem ir rūpīgi pārveidot līdz uzzīmējot ... Turklāt 3D polāro modeļi ir iespējams ar Matlab ... Jums ir pārveidot XYZ datu punktus un pēc tam gabala ar "sērfot" vai "acs" komandu ... Tas varētu būt ļoti kaitinošas, kad apstrādes tūkstošiem datu punkti (360X180) ... mogwai.

Man ir vienoties ar Jums pēc daudz mēģinājumu ar MATLAB. Nez, ja ir kāda cita vairāk noderīgs uzzīmējot programmatūru šim mērķim (3D polāro zemes starojuma modeļiem)

tas nav tik neiespējami puiši kā u teikt! anyway, ja nav iespējams 4 u, tad izmanto (Gnuplot), ir effeceint alternatīva un bezmaksas slavens programmatūra

Problēma nav 2D staru modeļiem. Tas ir viegli, gandrīz jebkādu programmatūru, var rīkoties 2D polāro gabaliem. Bet 3D polārie gabals nav ļoti viegli, kā jūs sakāt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back