Kā es varu zināt Cgs jo ritms

H

Hosaeng Kim

Guest
Es vēlos zināt Cgs pie DC darbojas punkts.Kā es varu pārbaudīt šo?

Izvēloties DC analīzi, vispirms pārliecinieties, atzīmējiet lodziņu, kas saka "Save DC darbojas punkts."Pēc darbības analīzi, dodieties uz "Rezultāti" izvēlnē Analog Vides un nodot kursoru pār "Drukāt" punktu.Jauna izvēlne jāparādās pusē un no tā, izvēlēties "DC darbojas punkts."Pēc tam dodieties atpakaļ uz jūsu shematisks logu un noklikšķiniet uz ierīces, kuru vēlaties analizēt.Tas izdrukāt visus DC parametrus no ierīces izvēlaties.

jayc

Noklikšķiniet uz pogas op ar analog vidē un pēc tam atlasiet komponentu, un, no pop-up izvēlēties Cgs.Pēc tam noklikšķiniet uz Drukāt.

Tur bija "cgs" un "CSG" ir rezultāti Displeja logā.Kura ir ir Cgs?Parametri vaules divas bija atšķirīgi.

I did DC analīzi.Pēc tam, es izdrukā darba vietās, tāpēc es saņēmu daudz parametru MOS tranzistors šādu GM, vth, vgs, VDS uc Tomēr ir līdzīgas divi parametri: cgs un CSG.Es neesmu pārliecināts, kas ir Cgs?Cgs vērtības un CSG ir atšķirīgi.

cgs atšķiras no CSG
cgs ir vērtība, kapacitātes meklē no vārtiem
ko pretēji, CSG ir vērtība kapacitātes meklē no avota

DC analīze

. Iespējas

izņemot DC darbojas punkts.

Rezultātos izvēlnes opciju noklikšķiniet drukas rezultātus izdrukāt visus DC parametrus no ierīces izvēlaties.

pārbaudiet savu. ārpus failu un Uzmeklēt tranzistors
vajadzētu būt ID, vdsat, VDS, cgs utt

hehe, vai DC skenēšanas un pārbauda izejas failus, es to pirms tam.

Sveiki

Pēc veicot DC analīzi, dodieties uz rezultātu bowser un izdrukāt visas vērtības, kuru vēlaties redzēt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back