Kā es varu uzlabot IMD3 papildus palielinot RF jaudu?

W

Wilkinson

Guest
Hi all,

Nesen man ir paredzētas vairākas lineārās jaudas pastiprinātāji, bet IMD3 kļūst liela problēma mana shēmu.Vai jūs, lūdzu, pasakiet man, kā es varu uzlabot IMD3 papildus palielinot RF jaudu?Daļas, kuras pastiprinātāju shēmas ir ļoti svarīga labai IMD3, saskaņojot tīkliem, apvada kondensatori vai anyting cits?

Jums tikai norādīja, saskaņojot tīkliem (attiecībā uz pareizu slodzes līnija), apvedceļš kondensatori, un pareizu apiešanos ar harmonikas.
Novirze filtrēšana gan bāzes / vārti un uzpircēju / drenāžas nevajadzētu būt ļoti šaura, un jābūt joslas platums aptuveni divas reizes lielāks nekā modulācijas joslas platumu, lai saglabātu nemainīgu grupu kavēšanās un dzīvoklis iegūt.

Tas ir atkarīgs no jūsu process, Bipolar vai CMOS?
ir daži dažādus viedokļus starp dažādiem procesiem ..

Bet kopumā, aizspriedumiem ir ļoti svarīgi ne tikai atsaistīšanas vāciņu vai harmoniku pretestība, bet daži DC kompensēt jūsu aizspriedumiem, jo pat pasūtījuma nelinearitāti.

adaptīvu slīpo bieži tiek pētīta kā efektivitātes uzlabošanu, bet citā rokā, to varētu arī uzskatīt par linearitāti uzlabošanas metode.
Wilkinson rakstīja:

Hi all,Nesen man ir paredzētas vairākas lineārās jaudas pastiprinātāji, bet IMD3 kļūst liela problēma mana shēmu.
Vai jūs, lūdzu, pasakiet man, kā es varu uzlabot IMD3 papildus palielinot RF jaudu?
Daļas, kuras pastiprinātāju shēmas ir ļoti svarīga labai IMD3, saskaņojot tīkliem, apvada kondensatori vai anyting cits?

Es nezinu, kā to īstenot.bet es zinu, daži puiši lietošanas IMD
kompensācija diode, lai atceltu dažus pārejas, kas palīdz ar IMD.
Jums būs nepieciešams UC un DAC, lai pielāgotu slīpo par diodi, lai saņemtu
optimālu pakāpeniski.

Lūk sākumpunktu.
h p: / / ieeexplore.ieee.org / Xplore / login.jsp? url = http% 3A% 2F% 2Fieeexplore.ieee.org% 2Fiel5% 2F7260% 2F28762% 2F01291448.pdf% 3Farnumber% 3D1291448 & authDecision =- 203

Priekā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back