Kā es varu sazināties ar USB portu?

Z

zeeShan ansari

Guest
Čau, Vai kāds man pateikt, ka kā es varu sazināties ar USB portu es gribu veikt vienkāršu programmu (tolaik), kas Visual Studio C #, šāda programma ir spēja ieslēgšanas / izslēgšanas gaismas diode savienots ar USB portu?. Lūdzu guide me ..........

Vienkāršākais veids, kā es zinu, ir izmantot vienu no USB-> Serial vai USB-> Paralēlā pārveidotājs chip ražo FTDI ( www.ftdichip.com ). Tas ir aparatūras sastāvdaļa. In Your PC programmatūru Jūs varat izmantot bibliotēku (FT2XX.dll vai FT2XX.lib) nosūtīt kaut ko, lai šo mikroshēmu. Driver (ar bibliotēkām) Jūs varat lejupielādēt no ražotāja mājas lapā. Vēl viens veids ir izmantot mikrokontrolleru ar USB interfeisu iebūvēto, bet tas ir grūtāk, jo Jums vajadzētu uzrakstīt arī dažas kodu mikrokontrolleru. Beidzot, Jūs varat izmantot mikrokontrolleru bez iegultās USB interfeiss, bet jums vajadzētu rakstīt kodu ar programmatūras īstenoti USB. Šajā gadījumā jūsu mikrokontrolleru ir jādarbojas ātri un, iespējams, Jums ir rakstīt firmware, izmantojot montētājs.

Paldies ........ es izmantot Visual Studio C #. Neto 2005 ......... es varu izmantot bibliotēkas (FT2XX.dll vai FT2XX.lib), C #. Neto programing? ja jā ... tad kā? Es varu kontrolēt mikrokontrolleru izmantojot Visual Studio C # USB. Net? Lūdzu, sniedziet dažus padomus .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back