Kā es varu pieslēgt substrāts 1.2V un 3.3V?

B

brakchus

Guest
Hi, es esmu strādā pie izkārtojumu IO buferis un jautājums, cik ir pieslēgt 1.2V un 3.3V nmos tranzistoru uz pamatnes sapratu?Ja 1.2V un 3.3V nmos tranzistori ir savienotas ar to pašu substrātu, kā tas ir ESD uzticamību?PVO ir savienotas atdalītas nwells.Es, izmantojot UMC 130nm.Ja es varu pieslēgt nmos apakšplatībās, izmantojot twell?

brakchus rakstīja:

...
Ja es varu pieslēgt nmos apakšplatībās, izmantojot twell?

1.2V nmos ir galvenais tranzistora par galveno un i / o ķēdēm (1.2V savienojums ar Vdd kodols un GND kodols).3.3V tranzistori ir tikai I / O's (pievienots Vdd i / o un GND i / o).Savieno abus nmos veida tiks īsslēguma gan pamats, un es domāju, ir lietderīgi metode?Uz ESD uzticamību jo i / o gredzenu atdalīta jaudas / zemes līnijas ir sniegta, un īssavienojumiem to, šķiet, nav labākais risinājums.

brakchus rakstīja:

...
Uz ESD uzticamību jo i / o gredzenu atdalīta jaudas / zemes līnijas ir sniegta, un īssavienojumiem to, šķiet, nav labākais risinājums.

Par NMOS dont redzēt jebkuru problēmu, ja jūs savienot gan zemes ar kopējo substrāts 1.2V un 3.3V ierīcēm.Par PVO anyway jūs abus savieno NWELLs dažādās iespējas

Uz ESD jums jādodas pa ieteikts struktūrā lietuvju sevi

brakchus rakstīja:

Hi, es esmu strādā pie izkārtojumu IO buferis un jautājums, cik ir pieslēgt 1.2V un 3.3V nmos tranzistoru uz pamatnes sapratu?
Ja 1.2V un 3.3V nmos tranzistori ir savienotas ar to pašu substrātu, kā tas ir ESD uzticamību?
PVO ir savienotas atdalītas nwells.
Es, izmantojot UMC 130nm.
Ja es varu pieslēgt nmos apakšplatībās, izmantojot twell?

deepak242003 rakstīja:Es uzskatu, ka jūs ar atsevišķu zemes autobusi jūsu gredzens ESD un galveno ķēdēm ..
Jūsu var pieslēgt attiecīgo pamatojumu.

Es uzskatu, ka katrs liešanas ir sava atstarpes, ka jums jāievēro, ja izmanto diff spriegumu substrāta.Arī tad, ja pamanāt katru biezu oksīda ierīces (3.3V) ir apsardze surround to uzņemt substrāts troksni, lai tas neietekmētu citas ierīces.

Tātad zemes galu galā nav īss kopā, tās ir atsevišķas ar rezistoru (p-sub rezistence), pasīvās diode (aizsargs gredzens).

Tikai mans 2 centi, labot mani, ja es esmu nepareizi

Brakchus:

In chip kodols, dažādas powersupply blokus var norobežotas ar p izplatību savas pilnvaras

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back