Kā es varu pieslēgt 4 antenu 1 uztvērējs?

7

7rots51

Guest
Kā es varu pieslēgt 4 antenu 1 uztvērējs? (Lai palielinātu peļņu) Vai es varu izmantot jaudu combiner? Kāds ir zaudējums combiner iedarbība? Kas par NF no kopējā sistēmā?

Nu, būtībā attālumā no raidītāja ir zināma jaudas / m ². Ja jums ir viena antena, un tā paceļ X vatu jaudu, četri antenas (sadalīts pareizi, lai tie atrasties pretī svaiga cietā leņķi vietas), tad jums būs 4 * X vati saņemtas. Tāpēc satelīta dishs ir sooooo liels.

Tas ir mazliet viltīgs. Jums ir apvienot antenas izejas posmā. Kādas frekvences diapazons jūs lietojat?

Tas ir vieglāk, ja jūs darīt to baseband. Arī tas ir atkarīgs, kāda veida vidē jums ir. Tā tas ir ļoti tālu un LOS eksistē bez multipath. Jūs varat izmantot combiner un jums antena būs tikai antena masīvs. Ja mutipath pastāv, stāsts ir atšķirīgs. Jums var būt nepieciešams to darīt pie baseband ar kādu adaptīvo algoritmu.

mans pieteikums tiks LOS, pie 433MHZ. Es gribu darīt to Antenna stadijā. Vai es varu izmantot combiner? Kas combiners ir piemērota (daļa nember nepieciešams)? Vai ir kāds par NF un RX ķēdes jutīgumu neietekmē, pievienojot combiner?

Var izmantot divus posmus divas ieejas ABC combiner. 1. Get daži 70-75 omi pierunāt. 2. Nosaka ātruma faktors. 3. Cut six gabali 1 / 4 vilni ilgi pie Jūsu frekvenci. 4. Savienot divus ar 50 ohm kabeli no divām antenām galiem. 5. Pievienojiet otrā galā paralēli. Call šo punktu X 6. Vai to pašu ar citām divām antenām. 7. Paņem pēdējo divu ceturksnī vilnis sekcijas un savienotu katru vienu no punkta X Ievietojiet otrā galā paralēli vienu. Darbojas vairāk 50 ohm no šī punkta uz savu uztvērēju. Nav balansēšanas rezistori ir nepieciešams, kā tas ir maz ticams, ka tīri mehānisku antenu sistēma nebūs.

Jums ir jāveic, vai iegādāties "Antenas sadalītājs", un jums ir izvirzīti to antenas starp uztvērēju. Ar cieņu. ta2ctp

Vēlos pieslēgt 4 ant vienam saņēmējam, lai palielinātu ant iegūt. Man vajag combiner, lūdzu, sniedziet kādu daļu numuriem daži pārdevēji.

siena cilvēks, paskatieties minicircuits vai k & l, vai jebkuru citu RF componnets comp. nopirkt 4 -> 1 RF combiner (splliter), tā lielāko daļu laika pakāpeniski macth, tad tikai izmantot vienāda garuma kabeļus un savienot 4 antenas sadalītāju, ja fāze spēle nav 100%, nekā you'l ir tillted beem, tā vienkārši ir pārvietot masīvu pretējā virzienā (bez Bigi). jums būtu jāliek antenas aptuveni 0.7lambda.

jā, lai novērstu GratingLobes jūsu elements atdalīšanas vajadzētu būt mazāk 1lambda, cilpas tiek izvadīti tikai 0,5 lambda bet to var aizvērt tā, savstarpēju sakabes ir liels, 0.7lambda ir labākais kompromiss, un gandrīz jebkurā masīvs tā būs gadījumā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back