Kā es varu palaist pt pēc DFT

H

HolySaint

Guest
i ievietot scanchains vērā neto dc izrakstīja,

bet, kad man beidzas pt, ir pārkāpumi, par sdff kas dff in DC netlist,

Kā es varu noteikt to mainīt?

Dwa indyki nie stworzą orła - napisał na swoim Twitterze Vic Gundotra, wiceprezes Google odpowiedzialny za oprogramowanie, dodając taga #feb11, odnoszącego się do daty dużego wydarzenia, jakie Nokia planuje 11. lutego.

Read more...

ljxpjpjljx wrote:

Jums vajadzētu grozīt noteikums, lai pielāgotu to!

HolySaint wrote:

i ievietot scanchains vērā neto dc izrakstīja,bet, kad man beidzas pt, ir pārkāpumi, par sdff kas dff in DC netlist,Kā es varu noteikt to mainīt?

Yeah, Jums ir jābūt analīzēm, un kurus kandidāts iemesls šo pārkāpumiem.Un varbūt jums vajadzētu darīt DFT mode STA.

santhosh007 wrote:HolySaint wrote:

i ievietot scanchains vērā neto dc izrakstīja,bet, kad man beidzas pt, ir pārkāpumi, par sdff kas dff in DC netlist,Kā es varu noteikt to mainīt?

THQ
i nosaka katrā analīze
un pārkāpumu samazināt daudz

Hello Friend,

Kad u ievietot DFT, lai konstruēšanu, konstruktīviem būs 2 režīmiem.Viens no tiem ir funkcionālā režīmā, un otrs ir testa režīmā.

Tagad jautājums urself vispirms kurš režīms u vēlas veikt STA?

Ja STA atrodas funkcionālā režīmā, vienkārši atslēgt testa režīmā, nosakot individuālu analīzi par attiecīgo testu piespraudes (scan_enable, scan_mode piespraudes), kas ļauj / izslēdz testēšana.

Sunil Budumuru

Ja STA atrodas funkcionālā režīmā, vienkārši atslēgt testa režīmā, nosakot individuālu analīzi par attiecīgo testu piespraudes (scan_enable, scan_mode piespraudes), kas ļauj / izslēdz testēšana.i do it kā u man
bet ir daudz pārkāpumu, i analīze dc netlist (i izmantot pt)

kāpēc?

HolySaint wrote:

Ja STA atrodas funkcionālā režīmā, vienkārši atslēgt testa režīmā, nosakot individuālu analīzi par attiecīgo testu piespraudes (scan_enable, scan_mode piespraudes), kas ļauj / izslēdz testēšana.i do it kā u man

bet ir daudz pārkāpumu, i analīze dc netlist (i izmantot pt)kāpēc?

WayneF wrote:HolySaint wrote:

bet ir daudz pārkāpumu, i analīze dc netlist (i izmantot pt)kāpēc?

Hi Friend,

Atvainojamies par vēlu atbildi.

Punkti kas jāņem vērā:
1.Vietā, lai sniegtu izvēles DFT rīku, lai izvēlētos atbilstošo SCAN kritiens, jums manuāli jāizvēlas (izsniedzot in script) "set_scan_replacement".
Lūk, automatizēti izvēle skenēšanas flops ir daudz svarīgāka.Tādā veidā jūs varat iegūt labāko laiku clouser.
Skatīt laika rādītājiem un SDFFRHQX1?Pārbaudiet normālu kritiens, kas bija tur agrāk un aizstāt ar atbilstošām SCAN kritiens instad no SDFFRHQX1 skenēšanas kritiens.
I guess U've dabūja to, ko es m cenšas pateikt.

2.Joprojām ir problēmas, let me know ..mēs pievienot citam risinājumam.

-Sunil Budumuru

Paldies par visu personu, kas palīdzēja man.
U man palīdzēt atrisināt problēmu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back