Kā es varu palaist Pspice no komandu uzvednes.

E

ercanhamdi

Guest
Var kāds pateikt kaut ko par šo tēmu. Pēc tam es wana sākas no MATLAB. Paldies

Unix vai Linux ir viegli, ja jums ir, piemēram, Berkeley Spice. Gandrīz visas programmas var strādāt no komandrindas. Pspice drīzāk Windows programmas ... varbūt tas ir parametrs vai pārslēgties uz teksta režīmā, bet es tā nedomāju. Atsaucoties Spice Matlab ir mans sapnis :) Vai mans sapnis ir Spice ar patiesu programmēšanas valoda vai skriptu ...

Kādas versijas Pspice jūs lietojat? Vecākas versijas, piemēram, 8 versiju var palaist no komandrindas ar ieejas faila nosaukumu, kā argumentu, kam seko-wONLY-wNO_NOTIFY In jaunākas versijas, šķiet, ka jums ir nepieciešams iekļaut-r pirms faila nosaukumu un lietošanas wONLY Tas palaist simulāciju, tad aizveriet logu un atgriezties kontroli komandas failu.

Es esmu arī mēģina palaist Pspice no komandrindas. Bet, tā saka, ka tā neatzīst Pspice par iekšējo komandu. Man ir arī uzstādīta LTspice un Winspice, bet nekas ... Vai jūs, lūdzu, iedodiet man piemēru?

Tāpat tas atzīst garšvielu ... Starp citu, es esmu, kam ORCAD 9.2. Tad iespējams palaist Spice no komandrindas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back