Kā es varu pārslēgties 170 volti DC no 4017 counter IC?

D

daisy744

Guest
Sveiki visiem

Man ir izveidojusi laika circuit braukšanai pulksteni.Ar cipariem manā pulkstenis ir nāra caurule displejs un tās pieprasa, 170 volti darboties.Man ir izveidojusi barošanas avots, lai nodrošinātu kā 9 volti par taimeris un 170 dc par nāra caurules.

Es esmu neizdodas mainīt 170 volti uz caurules.Man ir izmantojis transister vadīt cietvielu relay, kā transister slēdži fine bet relay nebloķē pilns 170 volti, kad off.Man ir ap 140, kad par un 130, kad off.Kāpēc būs ne relejs izslēgsies!!

The relay ir 3-32 VDC ievade un
3.A 240 ac par produkciju.

Can anyone help?

Adam

pirmajā - i varētu izmēģināt to ar optocoupler par zemsprieguma pusē.
ja Jums atrast optocoupler ar augstsprieguma transitors (i dont know, ja tas pieejams), varat pārslēgties caurule sprieguma tieši.
Ja nē, jums kontrolē augstsprieguma tranzistors, izmantojot optocoupler.atbilde jūsu problēma ir jūsu jautājums - jums ir solidstate par 230 V AC.

līdz šim visvairāk solide valstis ir optiskā izraisīja triacs - daži no viņiem ir arī integrēto nulle cross atklāšanas ķēdē.
Bet jūs izmantojat DC.
Triacs izslēdziet in nulles punktu.

dot atsevišķi veidos atslēgt TRIAC - viens būtu mainīt sprieguma.
, kā cietā stāvoklī relais, ja TRIAC integrēta, varat mēģināt pāriet polaritāti spriegums (pirms šī jums ir pavērsienu vadības spriegums).

Ceru, ka jūs saprotat to, ko es domāju -
es neesmu pārliecināts - nekad mēģiniet šādā veidā, un es arī did'nt zināt savu pilno circuit - i arī nav pieredzes ar katls caurulē.
Tas ir ierosinājums - bez garantijas.
Sorry for my bad english.

ar laba vēlējumiem
El Paco

thanks, I'll tam mēģināt.

ps jūsu angļu nav tik slikti!

Adam

Lūdzu, pārbaudiet pievienots shematisks.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Lūk, jautru mājas lapā, tai skaitā "nāra Pulkstenis projekts", kas izmanto 4017 mikroshēmas un MPSA42 vadītāja tranzistori.
http://www.electricstuff.co.uk/

Nelietot elektrību pats!

Be skaidrs attiecībā uz to īpašībām un nozīmi jūsu "cietvielu relay".Ja jums ir runas par thyristor, tad kopumā jums būs to ieslēgtu ar augstu un to izslēgtu ar zema.Jūs, visticamāk, ir nepieciešams nedaudz vairāk pašreizējās, lai jūs pievienotu tranzistors par loģiku produkciju.Ja neesat pagrieziena atslēgt tad jums ir vajadzīga stabila pamata.Just izmēģināt, uz ko thyristor vārtiem.Tad mēģiniet griežot to ar mainīga sprieguma avots.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back