Kā es varu noteikt Joslas platums?

N

nwittema

Guest
Hi All,

Ļoti muļķīgs jautājums, bet parasti es atsaucos uz joslas (skolā), kā saka, 25MHz-100MHz.Ja darbā tas ir vienmēr 06:01 vai 09:01 vai 2.8:1 utt Kā tas ir noteikts?Kā jūs varat apskatīt diagrammu un tikai redzēt to?Es pievienoto attēlu, vai jūs varat izskaidrot savu BW?

~ Nick
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Hi Nick,

Ir nepieciešams noteikt Criterium, un tas ir atkarīgs no pieteikumu.
Piemēram, filtrs joslas platumu vai spektra parasti noteikts -3 dB punktiem, bet citos līmeņos ir iespējams.
Jūsu gadījumā, ir būtu iespējams noteikt joslas pie -10 dB atgriešanās zudums (tas atbilst VSWR <1.92:1) vai VSWR <02:01 (atbilstoši -9,6 dB atgriezties zaudējumus).Tas dotu joslas platums 5-6,5 GHz apm.
Ja jūs pieņems vietā Criterium par WSWR <1.5:1 (citu ļoti parasti, kas atbilst peļņas zudumu -14 dB), joslas platums būtu šaurs šajā lietā.Tomēr dizains var noregulē (tuvojas divi rezonanses lai te sasniegs 5,85 GHz samazinājums), lai visā to.
Sveicieni

Z

Hi,

Paldies par atbildi, es esmu vairāk nobažījusies par to, joslas platumu, kā dažās numurs: daži numurs.Kur šie skaitļi ir no?

Nick

Tas ir redzams no grafika, piemēram, pie koordinē -10 dB, kas atbilst abscissas ir apm.5,0 un 6,5 GHz.
Sveicieni

Z

Hii

3:01 vai 6:01 ir vēl viens veids, kā charactersing joslas platumu platjoslas antenu.to parasti izsaka ar:

augstākajai frekvencei / zemāko freqeuncykur augstāko un zemāko frekvences tiek veikti būt-10dB atpakaļ zaudējumus.

tāpēc tās 1.3:1 par grafu ievietojis jums

Es ceru, ka tas palīdz

uz

Sveiki
Joslas platums, kā saka 25MHz-100MHz ir definēts kā zemākās frekvences augstākā frekvence un joslas platums 03:01 vai 06:01 tiek definēta kā visaugstākā frekvence / zemākās frekvences.
kur zemākās frekvences un augstākajai frekvencei ir joslas robežas, kurā atbildes tikko atbilst jūsu specifikācijām.
Kā jūsu pievienoto attēlu, ja Jūsu specifikācija ir atgriešanās zudums mazāk nekā 10dB, zemākās frekvences ir 5GHz un augstāko biežums 6.5GHz.
Tātad, joslas platums ir 5GHz-6.5GHz vai 6.5:5 = 1.3:1
uz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back