Kā es varu noteikt 3 iespējamie stāvokļi ar autobusu RS485?

K

kkdelabaca

Guest
Sveiki, es esmu ļoti ieinteresēts atklāt 3 iespējamie stāvokļi ar autobusu RS485: Hi , zema un Augsta pretestība . Daži, piemēram, max485 ierīces var noteikt līmenī Hi , ar ko izveido līmeni Receiver pin, bet nevar nediferencē stāvokli LOW un Augsta pretestība . Kā es varu noteikt 3 iespējamie stāvokļi ar autobusu RS485? Tas ir posible? Paldies!

Tas ir pamatā nav ir iespējams. Jūs varētu darīt ar līgumu, kurā augstas pretestības valstij "pārtraukums valsts" ar vājām pullups, valsts mainītos tad idle, ja raidītājs ir aktivizēts. Parasti, pretēji nosacījums apllies: Jūs varat sagaidīt, ka neviens autobuss dalībnieks aktivizē tas raidītājs nenosūtot datus drīz. Tādējādi dīkstāves (ilgāk par vienu vai dažiem rāmi laiku) faktiski vienāds augsta pretestība stāvoklī. Tomēr, ja nav skaidru noteikumu, kam ir atļauts sūtīt nākamo (master / slave protokols, marķiera garām), tas nenozīmē neko.

Nesaskatu attiecībā uz sākotnējo jautājumu. Ja pieslēdz pārejas ierīces, lai RS485 tīkls, tā ir darboties kā jebkurš cits tīkla loceklim dara. Tas var būt vai nu nespēj saprast protokolu vai nosūtīt, ja autobusu līnijas ir gaidīšanas režīmā (un, cerams, paliek gaidīšanas laikā nosūta). Bet tā nav līdzekļu, lai noteiktu, ja visi citi draiveri ir trīs noteiktā vai ne. PS: Vispār, "mēms" darbību (nezinot protokolu) savienošanas ierīce ir balstīta uz pareizu uzvedību "viedo" tīklu dalībniekiem. Tilts vienkārši dublē visus datus uz citu ostu, ieskaitot iespējamās sadursmes.

Hi FVM, tas ir pārredzamu ierīce, kas pārveido viena RS485 signālu, lai Fiber optic sistēma pagarināt attāluma, izmantojot optiskās šķiedras. Jums ir nepieciešams pāris no šīm ierīcēm, un kaut kā var atklāt 3 valstis, lai nosūtītu statusu autobusu RS485 uz citām uztvērējs.

Nē, tas nav vajadzīgs , lai noteiktu valsts autobuss uz TB. Man ir izmantoti šāda veida "caurspīdīgs" tiltus ar PROFIBUS. Tie ir vienkārši dublētu datus, lai attiecīgo speciālistu. PS: citu punktu ir: Ja ierīce būtu jāspēj noteikt trīs stāvokļiem atšķiras no idle , tas nenozīmē lieta. Lai nosūtītu datus droši, ir jāzina, ka neviens cits ierīce ir paredzēts, lai nosūtītu drīz, to nevar redzēt no momentānās valsts.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back