Kā es varu norādīt microVia kad fanout BGA in Allegro?

E

Eric.Lee

Guest
Es esmu setup avaliable VIaS ieskaitot microvia (via7t8) un throughvia uc, BGA tika ievietots apakšējā slānī 8, kad fanout ar pick BGA, tomēr vienmēr izmantot throughvia, nekad microvia via7t8. kā noteikt šo? Paldies.

Līdzīgs jautājums tika uzdots un atbildēja pirms šajā forumā. Kad jūs darīt "Fan veic pick" izmantot pop up izvēlnē, lai dotos uz setup, šeit jūs varat norādīt savu caur veids, ko izmanto ventilatoru ārā. M

Tu domā, ka "Testpoint" tagu izkrītošās izvēlnes? cits jautājums? kāpēc tā tika saukta "Testpoints VIaS"?

Jā, es domāju, ka man pareizi, kā jūs teicāt. jo "iestatīšanas" izkrītošās izvēlnes, ir daži tagi: "fanout, autobusu maršrutēšanas sēklu VIaS, Testpoints, uc" tas ir labi? Vai caur setup saskaņā ar "testpoint" tagu? Paldies. : |

Jums nepieciešams, lai setup uVia kā primāro vai saistību neizpildes izmantojot. Citādi tas neizmantos uVia par ventilatoru, vai pat laikā interaktīvā maršruts. Jūs varat piešķirt primāro izmantojot in setup. M

Testēšanas punkts VIaS izmanto IKT un citas testēšanas nolūkā tie atšķiras no citiem VIaS tādā ziņā, ka tie ir viņu maskēšanas atvērts nu no augšas vai apakšas kā vienu piešķirts. viņi spēlē līdzīgas lomas kā testa punktiem. Ricky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back