Kā es varu izveidot Meklēt tabulā PWM vai SVM?

L

ltg

Guest
Hi, man jauns uzdevums, lai kustības kontroli induktors motoru, vienfāzes 3 posmos out. Es neesmu pārliecināts, kā aprēķināt un izveidot Meklēt tabulā sinusa vērtības. Un es nezinu, ko uz izvēli: sinusoidālas PWM vai SVPWM. Vai daži ekspertu sniegt dažus padomus? Paldies jau iepriekš! Ar laba vēlējumiem, ltg

hi, lai sākumā, jūs varat spēlēt ar piemēru no Visual Micro Lab ar www.amtools.net Sinewave proj ir PWM AVR ar 7bit sinusa LUT Goodluck.

Ir daži mehānisko pieteikumi no Microchip ar pic18 sērijas, vai jūs varat izmantot Motorola Piet. piezīmes.

Hi vīriešiem: Kādas uC jūs izmantojat savu pieteikumu? Es izmantoju galvenokārt, atkritumu pārstrādes uzņēmums AVR, kas ir daudz PWM funkcijas. Arī es izmantot, lai rakstītu sine tabulas izmantojot MATLAB, tas ir diezgan viegli rakstīt failā lai radītu tabulas, tad jums kopēt un ielīmēt. Tas ir svarīgi zināt, ko uC Jūs izmantojat. cheers Nachus

Patiesībā man nav nekā kopīga ar motoru grēku ražošanu, bet no programmēšanas viedokļa var: a. Aprēķināt sin produkcijas pilnu laiku (faktiski tikai ceturtdaļa ir pietiekami) veidā veselus skaitļus. Ierakstu skaits lielums būs atkarīgs no izšķirtspējas izvēlēsieties. Ierakstu skaits ir definēti arī PWM ostas update freq ir vienāds ar WorkingFreq * NoOfEntries b. Tad sadaliet ierakstu skaits šajā tabulā ar 3. Ļaujiet teikt savu vārdu - kompensēt. c. Izmantot šādas vērtības kā sākotnējās kompensēt ar šo tabulu: 0, ofsets, 2 * ofseta. d. Šīs vērtības izmantot kā indeksu grēka galda, lai izeja uz PWM ostu d. Katru reizi, kad jums ir nepieciešams produkcijas jauno vērtību pieauguma sākotnējais kompensāciju par vienu, e. Neaizmirstiet aptīšanas, kad pasaka gala ir sasniegts. Jūs varat arī izmantot loģiku sadalītāju ar paralēliem iekraušanu, lai aizstātu PWM ostu, ja tas nav pieejams vai arī varat izmantot DAC vai vienkārši svēršanas pretestība R-2R matricas bez loģikas sadalītāju, lai radītu analogo grēka signāla, taču paralēli ostas tiks neded.

Čau, Paldies par padomiem un informāciju. Es izmantoju Fujitsu MB90F598 uC. Cik daudz vērtības man ir? Ar laba vēlējumiem, ltg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back