Kā es varu izmantot IR uztvērēja un raidītāja ar 8051

N

navneet sngh

Guest
hi .... lai everyone.i esmu jaunpienācēja jomā, iegulto systems.i nopirku komplektu praktizējoša uz 8051, AVR, PIC, roku, Arduino un dažas citas microcontrollers.it ir arī LED, 7 segmentu displeju, lcd, IR RECEIVER, IS raidītājs etc.i esmu praktizējoša uz 8051. Var kāds man pateikt, kā izmantot IR raidītājs un IR RECEIVER AR 8051, lūdzu, palīdziet man ... .......

Ja jums ir ieguvuši IS moduļiem Izveidotās projektu, tad viņi izmanto salīdzinājuma IC pie uztvērēja. salīdzinājuma izlaides jāpievērš kontrolieris ostā pin .. IR raidītājs un reveiver būtu vērsti viens pret otru attālumā 5 vai 6 cm. kad tie fave viens otru un signāls sasniedz uztvērējs, tad izejas salīdzinājuma būs augsts ... ja jūs vieta šķērslis inbetween tos izejas iet zems. tāpēc šī izbāzt jābūt saistītai ar ostas pin un skenēšanas ostas pin ....[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Post added at 08:16 --- ------- Previous post bija 08:07 ----------[/SIZE]

Komplektā ir jābūt parauga kodu, lai jūs? vai arī es post to vēlāk, dienas beigās .......

nav parauga kodu, ar komplektu ... thanx iepriekš for posting programmai

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 18:02 ---- ------ Iepriekšējais post bija 17:08 ----------</span></span>
var u arī man pastāstīt, kā pārbaudīt, vai mans IR raidītājs un uztvērējs pareizi darbojas, izmantojot LED

Jauda LED kā vienu ķēdes parādīts diagrammā un redzēt vadīja usinh mobilo kameru .... jums vajadzētu redzēt LED gaismas .. Ja jūs ietērps up uztvērējs, kā vienu ķēdes, tad thhen ieslēgts, IS ir ārpus diapazona .. tā melodija pot, lai iegūtu max diapazonā

Cienījamie Navneet, U ir lūgušas, piemēram, (Kā es varu lietot). Par to, kas ur gatavojas izmantot IR? Datu pārsūtīšana vai dažus kontroles programmas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back