Kā es varu dizains dubulto ostas microstrip antena

H

hbotnik

Guest
Es esmu no Izraēlas, man ir nepieciešams izstrādāt microstrip antena ar divām ostām uz 3GHz vienas ostas, lai saņemtu Siniša siggnal un otra, lai pārraidītu modulēts signāls, es varu izmantot FR4 kā substrāts

Ja tie ir pašu frekvenci, jums vajadzēs izmantot ferīta ierīci, ko sauc cirkulatoru. Jūs arī varētu nepieciešama sava veida PIN diode slēdzī vai ierobežotāja priekšā uztvērēju, lai saglabātu to no sprādziens, ja antena ir kādreiz noņemts vai īssavienojums. Ja tie ir dažādās frekvencēs, izmantojat divus bandpass filtri izvietoti diplexer filtra veidā. Cerams, pārraidīt un saņemt frekvences ir pietiekami tālu viens no otra, un filtru ir stāvas pietiekami, lai platjoslas troksni no raidītāja nav purvs uztvērēja trokšņa koeficients (ja vien jums ir pagrieziena raidītāju off laikā saņemt notikumi). Ja jūs varat kontrolēt sistēmu projektēšana, jūs varētu pārraidīt vienā virzienā ar vienu paolarization, un saņemt šo vietni ar pretēju polarizāciju. Pēc tam jūs dizains divējāda pole antena ar vienu portu uz vienu pole.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back