Kā es varu desgin slīpums ierobežotājs filtru

V

Vahab

Guest
Hi,

Es gribu zināt, kā es varu desgin īpaša veida "Low Pass Filter" nosaukumu
"SLOPE ierobežotājs FILTER".

Next,
Man ir problēmas ar troksni metru!
Vai jums ir App.Note vai rokasgrāmatu?
Lūdzu sūtiet man.

Lūdzu, palīdziet man.
Es gaidu jūsu atbildes.

Paldies jau iepriekš.
Vahab

Es gribētu iecelt to zemfrekvenču filtru, izraisa tas nelineārs ķēdes. http://electronicdesign.com/Articles/Print.cfm?ArticleID=6294

Hi FVM,

Thanks a lot.

Es vēlētos jums būs veiksmīga.Jūs varētu pastāstīt man par trokšņa mērītājs, lūdzu?
Tas ir svarīgi.Paldies jau iepriekš.
Vahab

Hello Vahab,

šis jautājums nav skaidrs, man.Jūs varat detalizēti aprakstīt, ko jūs meklējat?

Sveicieni,
Atklāts

Hi Frank,

Es gribu KNO Kā es varu izveidot TROKSNI METER?Paldies
Vahab

Vai jūs varat pastāstīt par programmu, piemēram, frekvenču diapazonā un mērāmo daudzumu?

Hi,

Es gribu, lai mērītu pastiprinātāja izejas trokšņa EMG un biosignals lietojumprogrammas.

Es strādāju par ROBOTS kontrole ar BIOSIGNALS.

Mana BW ir MAX 20kHz.
Min = 5Hz.Lūdzu, ļaujiet man zināt jūsu domas.Paldies un vēlējumiem.
Vahab

Mans pirmais komentārs ir, ka pastiprinātāja troksnis galvenokārt nosaka ievades stadijā un var aprēķināt diezgan precīzi no pastiprinātāja datu lapās.

Atkarībā no signāla apstrādes metodes, jūsu pieteikums vai nu platas joslas troksnis spriegums, kas izteikts kā RMS vai maksimuma attiecība pret maksimālo vērtību, vai frekvences atkarīgu spektrālo trokšņa sprieguma blīvums var būt interesants.Abus daudzumus var detemined ar regulējamiem filtri un sprieguma mērīšana.Ir svarīgi zināt efektīvu trokšņa joslas platums filtru pareizi mērogošana ar spektrālo rezultātiem.

Arī FFT mērījumu availaible ar vismodernāko digitālo Osciloskopi var izmantot trokšņa densitiy noteikšanu, bet sakarā ar statistisko raksturu šīs mērījumu spēcīgu vidējās rezultātu ir nepieciešams.Ja troksnis spriegums ir zems, pastiprinātājs var būt vajadzīgi, lai sasniegtu pietiekamu signālu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back