Kā es varu atrast pinout uz savienotājs par mātesplatē?

T

teeck2000

Guest
Sveiki,

Es meklēju dažas palīdzība norādītas noteiktas pinout uz nestandarta PCIe x1 Lane savienotāju.Man ir jauns Mac mini, kas ir par 30 pin savienojums mātesplatē, kas savieno wifi / Bluetooth, ka man ir apstiprināts ar ābolu ir PCIe x1.Man ir bijusi iespēja atrast 3.3v kniepadatas un negatīvo un pozitīvo 66 MHz Clock pins, bet nekas cits.Es cerot, kāds varētu zināt, kā atrast pinouts ar mērīšanas iekārtas.Es esmu šobrīd, izmantojot 100mhz osciloskopa.Vai kāds ir pieredze ar kaut kas līdzīgs šim?Es cer, lai mērītu signāli citā mātesplatē ar standarta PCIe un tad, salīdzinot ar mērījumiem par mac mini connecter, atrast, kas pin ir kas, bet, diemžēl, kas nestrādā.

Te ir attēlu
http://img140.imageshack.us/i/macmini5.jpg/

Pateicība!

GIGABYTE w odpowiedzi na potrzeby overclockerów wprowadził do sprzedaży specjalnie zaprojektowaną płytę główną - GA-X58A-OC. Platforma oparta została na chipsecie Intel X58 (LGA 1366), oferuje wsparcie dla trzykanałowych pamięci DDR3, obsługę najnowszych 6 rdzeniowych procesorów, min. Intel Core i7-990X Extreme Edition oraz posiada 4 złącza PCIe 2.0 ze wsparciem dla 4-way CrossFireX lub 3-way SLI.

Read more...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back