Kā es varu aprēķināt ieejas pretestība radiālās nepilnīgs

Q

qazwsxqazwsx

Guest
i visiem Kā es varu aprēķināt ieejas pretestība radiālās nepilnīgs, kas ir leņķis, radiālo vai garumu, plašas ieejas puses? Tas ir ļoti svarīgi, lai man. Lūdzu, iedodiet man vienkāršu formulu. RADIAL STUB.gif radial.JPG [PIEVIENOJIET = CONFIG] 59.374 [/PIEVIENOJIET] [PIEVIENOJIET = CONFIG] 59.375 [/PIEVIENOJIET] [PIEVIENOJIET = CONFIG] 59.375 [/PIEVIENOJIET] ieejas pretestības ir dots divas atsauces zemāk. Formula diez vai var raksturot kā vienkāršu jo tā saistīta ar infinite series, kam noteikumiem ar Besela funkcijas, bet tas ir tikai gaidāms, kad nodarbojas ar radiālo līniju ģeometrija. Atsauces: [1]. F. Giannini, R. Sorrentino un J. Vrba "Planar Circuit analīze microstrip Radial Stub," IEEE Trans. vol. MTT-32, lpp 1652-1655, Dec 1984. Skatīt equs. (3) - (6). [2]. F. Giannini, M. Ruggieri un J. Vrba "Shunt-Saistītie microstrip Radial Nepabeigti raksti," IEEE Trans. vol. MTT-34, lpp 363-366, 1986. Skatīt equs. (1) - (5). two refrences ir garlaicīgs formulas, un es gribu rakstīt papīra un jāliek tajā vienkārša un skaidra formula, lai aprēķinātu ieejas pretestība radiālo nepilnīgs. Man nav nepieciešama ļoti precīza formula. Lūdzu, palīdziet man. BEST VĒRĀ ALI Reza

Labāk nekā jebkurš formula ir izmantot EM simulators.

jums ir taisnība. bet es gribu rakstīt žurnālu papīra un es nevaru nelikt kādu formulu. Man vajag ļoti to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back