Kā dizains spirālveida struktūra CST

S

spacedude25

Guest
Hi guys, Vai kāds zina, kā dizains spirālveida struktūra CST? Vai tas ir iespējams tikai sile eksportē no citām CAD programmām? Es atklāju, ka CDT ir piemērs ar spirālveida antena, bet es nevarēju izdomāt, kā izmantot šo spirāles modelis manā CST projekta / failu. Paldies! [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 2 stundas 19 minūtes: [/color] [/size] man ir eksportēti spirāles struktūru no CST piemēru un mēģināja mainīt tā parametrus (apgriezienu skaits, diriģents diametrs, utt ).......... bet CST dod ziņu, ka eksportēto objektu nevar mainīt .............. bet tas ir CST radīts objekts tikai citā projektā .. ............. Ko ellē tas nevēlas mainīt to ........... Jebkura ideja, puiši? [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 stundas 44 minūtes: [/color] [/size] .... kā izveidot rotācijas ass atšķiras no sejas lidmašīnu? CST saka, ka rotācijas ass ir jābūt darba plānā, bet, ja seja un ass atrodas vienā plaknē, ir iespējams radīt spirāles. Var kāds palīdzēt? Paldies!

Sveiki spacedude25, ja piemērā spirāles ir piemērots jūsu lietošanu, varat doties uz Edit> Vēstures saraksts Noklikšķiniet uz pašu pirmo soli un soli. Tas jums parādīs, soli pa solim kā spirāles ir izveidots. Ceru, ka tas ir noderīgs. Element7k

hi spacedude ir iepriekš makro cSt. lai jūs varētu tieši palaist to un izdarīt spirāles vēlaties ..

Iet uz Makro / būvēt / spole. Ir milzīgs atlases spoles jums.

Sveiki, ja, izmantojot makro, es nevaru mainīt num kārtas. jūs visi zināt, kā to mainīt? vai arī citi var dalīties ar mani vieglāk veids, kā būvēt spirālveida. es cenšos vairākas reizes vēl nevar izveidot, tas tikai var radīt, ja man sekot num piemērā veidnē kā viņi rēķina, kas mala? tā ir mana problēma pat var rediģēt veidni, kā var mainīt rādiuss spirāles nozīmē es vēlos lielāku diametru, ja es esmu, izmantojot veidni, piemēram?

Hi kyg, vienkārši izveidojiet pats. vispirms izveidot zemes plakni, tad ejiet uz Makro> būvēt> coil> lineāro spole> tad varat ievietot jebkurā augstumā, pagriezienus, diametrs, leņķis ... Priekā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back