Kā dizains sensoru noteikšanas shēmas?

S

sush

Guest
Dārgie draugi

Es gribu, lai izstrādātu shēmu, kas var atklāt, vai sensors nav klāt vai nav .. signāla spriegums var svārstīties no 0-100mV no sensora.Man vienkārši ir atklāt sensorus klātbūtni loģiski, vai tās 0 vai 1.that nozīmē, vai sensors ir klāt vai nav ķēdē.ja tā nav klāt parādīt "OPEN", uz ekrāna ..

gaida palīdzību
paldies

sveiki
Ko u jādara, ir pievienot vienu analogo salīdzinājuma, kuras izmaiņas valsts no zemas līdz augstam, kad signāls nav (000-100) mV diapazonā.
Jūs varat izmantot vienotu piegādi 5V op-amp šim nolūkam.
visu labāko, pateicoties

Ja jūsu sensors ir ir zema izejas pretestība, jūs varētu pievienot pullup rezistoru tīkla ieejas tā, ka tad, kad sensors ir klāt, sprieguma iet teikt 150 mV.Tad kad jums lasot vairāk nekā 100 mV jūs zināt sensors nav.Jūs varat izvēlēties rezistors tīklu tā, ka pretestība ir pietiekami augsts, lai būtiski neietekmē sensoru sprieguma, kad klāt, tomēr pietiekami zems, ka ADC sūci garantijas ķēdes spriegumu vairāk nekā 100 mV.

Savienot visus CMOS loģika vārti uz sensora izejas
Ja sensors sniedz vārtiem aizpildiet 0 priekšnodokļa / s
Ja sensors nav iepazīstina CMOS vārtiem būs oscilēt
Lai iegūtu pastāvīgu loģisko līmeni vārtiem izeja var tikt savienota ar vienu dzinuma

Jepeto rakstīja:

Lai iegūtu pastāvīgu loģisko līmeni vārtiem izeja var tikt savienota ar vienu dzinuma

newelltech rakstīja:Jepeto rakstīja:

practice to leave a CMOS input floating - it could be 0 or 1 or noise.

Tas ir ļoti slikta
prakse atstāt CMOS ievade peldošs - tas varētu būt 0 vai 1, vai troksnis.Tas ir pilnīgi neprognozējamas.Tas ir iemesls, kāpēc es ierosināja pievienot pullup rezistoru tā, ka tad, ja sensors nav tur ieejas iet mazliet vairāk nekā 150 mV.Tādā veidā jums nav nepieciešams pievienot loģiskās ieejas, ADC sajūtas, ka izejviela ir virs mV 150 un tādējādi sensors nav savienots.Pullup rezistoru tīklam nedrīkst pievienot pārāk daudz sensora izvadi vai tā ieviesīs nevēlamu kompensēt.

Par TTL loģiku ģimene, nav saistīti izejvielas būs 0, bet tas ir arī slikta prakse, un tas nedarbosies šeit, jo vārti būs slodze sensoru.

paldies newelltech.Jūsu metode tiešām strādā out.Thanks a lot.

Es nesaprotu, kā sensors darbojas jūsu sistēmā.
Pirmkārt, ir vairāki veidi arhitektūras sensoru COMS.Second ir tumšs strāva sensors, ja tas ir balstīts uz CMOS.
Varbūt jūs varat meklēt kādu piture dokumentus par optiskā pele, vai par kādu mikroshēmu.Es atradīs kā sytem darbi.Tas nav vienkārši.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back