Kā dizains nominālo strāvu barošanas?

L

lurker_soo

Guest
Nominālā curent energoapgādes sistēmu Stepper Motors, 500mA, DC, Input Voltage: 24V.How man jādara!? Paldies!

Ko jūs domājāt ar nominālo strāvu barošanas?

Ja jums ir nepieciešams 24V un 500mA kopā Jūs varat izmantot LM150 vai LM138 lineāro jaudas regulatoru ... Tās var sniegt pašreizējā jums pie sprieguma, kas jums pielāgot ...

Jums būs nepieciešams trasformer, taisngriežu, Shunt kondensators filtru un IC ...

Hope this helps ...

lurker_soo rakstīja:

Nominālā curent energoapgādes sistēmu Stepper Motors, 500mA, DC, Input Voltage: 24V.How man jādara Paldies!?!

Es piekrītu nicleo.

Vienkāršākais veids, kā realizēt barošanas Jums nepieciešams, ir
ēka lineāra barošanas izmantojot LM117 sprieguma regulators.

"LM117 sērijas regulējams 3 termināls pozitīvi sprieguma
regulatori var piegādāt, kas pārsniedz 1.5A vairāk
1.2V uz 37V produkciju klāstu. "

Jūs varat izvēlēties LM117 jo TO220 lietošanas un jums vajadzētu izmantot siltuma izlietne.

Par to, kā īstenot lineāro barošanas avots (transformators, taisngriezis, filtru, sprieguma
regulators) Es domāju, ka jūs varat atrast daudz dokumentāciju.

Par to, kā izmantot LM117 pielāgot savu produkciju uz vēlamo sprieguma, jūs varat izlasīt LM117 sērijas datu lapu Nacionālā vietā.

Sveicieni

Es domāju, ka 200 ir labāks variants kā LM117 (317) Pašreizējā tikai noteikta 1.5A, un to mainīt, ņemot vēl spriegums regulējams, Jums ir ārējo shēmu.
200 izmantos tikai viens rezistors, lai noteiktu pašreizējos ierobežojumus līdz 500mA vai atšķirīgas (līdz 2A).
Datu lapā šeit:
http://www.st.com/stonline/books/pdf/docs/1318.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back