Kā dizains circuit, lai modelētu EKG signālu?

K

krs

Guest
Sveiki, kāds priekšstats par to, kā veidot ķēdes, lai modelētu EKG signālu? Man vajag, lai modelētu šo signālu ar vienkāršu circuit

Tas atkarīgs no jūsu mērķa pieteikumu. Manā gadījumā, es tika izmantota, lai pārbaudītu AED pamatā QRS algorythm atklāšanu. Esmu darījis to, izmantojot PSOC uC. Valde saņem vērtību no datora datu bāzē un nosūta D / A modulis. Piezīme: 1) Due Windows multithread operētājsistēmai. Padome - laikiestatīta ar kristāls - nosūtiet pārtraukt PC programmatūru, lai nodrošinātu saņemto datu sērijas ir jāņem paraugi pareizi laikā. 2) Dati tiek iestatīti. Tas nozīmē, ka paraugi tiek atkārtotas bezgalīgi. + + +

ir izskaidrots vecākais projektu neto veikt meklēšanu. Nepieciešama palīdzība, let me know

Problēma ir tā, ka es zaķis to uzcelt, man ir veidot ķēdes, ka tas varēs ģenerēt EKG signālu. Vai hardware desing

jūs varat iegūt labu cct no Texas intruments kurā I'v izmantot no savas vietas par brīvu un u var arī atrast kādu freeware apps, piemēram, Zelscope kas pārvērš ur skaņas karti uz Oscilloscope lai u var pārbaudīt ur EKG un saņemt produkcijas ur PC . U tikai nepieciešams veikt dažas rezultātā forma dažas vecās austiņas atrodas zem ur gulta vai kaut kā tā ...

plzz var u sniegt man skaidrs circuit design par EKG simulators .. tā ir ļoti steidzami.

Esmu bijis meklējot ķēde EKG simulators ilgu laiku Te ir kontūra, kas es esmu beidzot atrasts. Ja kāds ir labāks ķēdes, plz atsūtiet to.

Hi Im EE studentu Lai mūsu gala projektu mēs nolēmām veikt EKG testēšanas Circuit, kas būtībā shēma, ko PIC 16 mikroshēmas, lai ražotu bāzes NSR aritmijas par EKG testēšanai (Iemesls, kāpēc mēs izvēlējāmies PIC bija tāpēc, ka šie veida mikro. jau PWM kontrolieris iekšpusē) .... bet mums ir tik iestrēdzis, iemesls ir, ka nav pienācīgas datu Frequency / amplitūdas / un laika intervālā, kas kopējas Aritmija viļņu forma un noteikti plānošanas jautājums, kā labi. Ja Jums ir jebkāda veida un resursiem vai shēmas, kas būtu skaisti .... Thank u ....

[Quote = biomed_man] Jūs varat iegūt programmatūru no:. http://www.tucows.com/preview/388709 Pretējā gadījumā sazināties ar mani un es jums nosūtīsim e-pastu cita veida [/quote] I ' esmu atradis daudzas programmas, pc osciloskopa, es tikai gribu lūgt, ir šo programmatūru ir kādi ierobežojumi, cik bieži ieejas signālu? Es domāju man un joslu caurlaides vai zemas caurlaidības filtra i / p analoge signālu, vai es drīkstu piemērot bez filtrēšanas. Es domāju, ka skaņas karte var pieņemt signālu diapazonā akustisko signālu, ti, (20 Hz - 20kHz). Es gaidu 4 atbilde thankssssssssssss

[Quote = ranggaperdana_06114] i, ve atrast dizaina EKG projekta no site: http://www.picotech.com/applications/ecg.html , bet es nevaru atrast IC ir AD624, bet es atradu AD620.by kā es nezinu, kā padarīt to ar AD620, var kāds man pateikt, kā padarīt šo projektu ar AD620? tanx pirms ...[/quote] U var izmantot jebkuru Izpildītāju pastiprinātāju, lai iegūtu EKG. U var atrast piemēru, kā izmantot AD620 ur EKG projekta datu lapu AD620. Esmu pievienots to u.

Tagad tas ir mans dizains tā ir pareiza vai nepareiza, piemēram datu lapu saka. un varbūt jūs varat man pateikt, kādas polārās man ir jāizmanto, lai katru no ELCO (electrolit kondensators) izraisīt i neredzu nekādu polāro katra ELCO tanx?

Diodes aizsardzībai pacientu no jebkuras augstspriegums, kas var occure saskaņā ar jebkādu iemeslu dēļ, kas, visticamāk, nāk no barošanas līniju 50/60 Hz. U arī var izmantot Optocouplers izolatorus, kas darbojas ļoti labi izolēti no bāzes līnijas spriegumu. ja ur izmantojot 9 voltu bateriju, tad nebūs liels risks pacientu no pārsprieguma šoku. u var redzēt šajā mājas lapā mājās EKG. http://www.eng.utah.edu/ ~ jnguyen / EKG / ecg_index.html Good Luck ...

Hi guys es esmu jautājums, ja kāds ir gala ķēde EKG simulators, kas var strādāt, lūdzu, let me know paldies

hi. PLZ help me .. es varu izmantot ad624-ad manu EKG circuit?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back