Kā DC pārveidotājs var perona līdz 90Hz?

1

112311

Guest
Es atsaucos uz mainīgo aukstuma aģenta (VRF) sistēmu gaisa kondicionēšanas sistēmas. DC pārveidotājs var perona līdz 90Hz. Vai kāds paskaidrojiet man, kā tas darbojas? Es domāju, ka mēs izmantojam 50Hz piegādi, tāpēc maksimālais var doties arī 50Hz?

Ir zināms par 3 maiņstrāvas motori, kas brauc no VFD, nevis pēc tam elektrotīklam. VFD, ražo PWM signālu, kas vada 3 fāzes motoru, PWM biežums var tikt koriģēts parasti 5 - 500 Hz. Tātad motori ātrums var tikt koriģēts no 0,1 līdz X 10 no šablona vērtības. VFD ir DC autobusu, kas ir atvasināts no ienākošajiem elektrotīkla, tās produkcijas ķēdes, kas rada PWM - Vai tas, ko jūs pēc. Atklāts

TQ Frank jūsu paskaidrojumu. Bet kā aprēķināt motora apgriezieniem, piemēram, ar 200 Hz, jo tas var iet uz 500Hz maksimums. Ļaujiet saka motora rpm ir 1450 (4 polu motors) pie 50 Hz. Vai tas ir 200x1450/50 = 5800RPM?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 07:49 ---------- Previous post bija 07:47 ----------</span></span>
Atvainojiet Frank, tas ir piemērojams 1 fāze mehānisko pārāk?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back