I
icd2project
Guest
Sveiki, jo ir daudz cilvēki beeing ļoti interesē ICD2 un īpaši ēkas vienu mājās, es vēlētos palīdzēt jums īstenot šo sapni. Šeit ir fakti es uzzināju: 1) Firmware ir valsts pieejams (no Microchip MPLAB) 2) ICD2 ir USB un RS232 Interface ... ko vienmēr trūka bija priekšstatu par ICD2, un tagad es saņēmu 2 (priekšā un aizmugurē) patiešām jauka tiem no citas puisis neto (I nepublicē savu vārdu, līdz es pajautāju, pirms). Tāpēc es analizēju bildes (izgatavots pārklājumu no muguras, lai es varētu traceback visi vadi viegli) un mēģināja identifiy daļām un izdarīt shēmas. Un šeit es got iestrēdzis, es nevaru īsti noteikt visas sastāvdaļas (daži ics ir misssing un kondensatori nav vērtības). Mani turpmākie plāni ir, par jaunas PCB beeing tik tuvu oriģinālam ir iespējams, neskatoties es noņemt usb daļa un dizains vienslāņa PCB. Manuprāt, tas būtu labākais palikt smd, bet izmantojot ligzdu PIC, lai mēs varētu apmaiņai viņu. Tagad es augšupielādēt vienu attēlu no ICD2 uz MCUatm (jaunu direktoriju icd2project), kopā ar manu partlist, un ceru, ka jūs varat man palīdzēt identificēt pēdējo ics. Vēlāk es ceru, lai noteiktu kondensatora vērtībām un publicēt manu rezultāti šeit. uz