Kā darīt savu ICD 2 klonu

I

icd2project

Guest
Sveiki, jo ir daudz cilvēki beeing ļoti interesē ICD2 un īpaši ēkas vienu mājās, es vēlētos palīdzēt jums īstenot šo sapni. Šeit ir fakti es uzzināju: 1) Firmware ir valsts pieejams (no Microchip MPLAB) 2) ICD2 ir USB un RS232 Interface ... ko vienmēr trūka bija priekšstatu par ICD2, un tagad es saņēmu 2 (priekšā un aizmugurē) patiešām jauka tiem no citas puisis neto (I nepublicē savu vārdu, līdz es pajautāju, pirms). Tāpēc es analizēju bildes (izgatavots pārklājumu no muguras, lai es varētu traceback visi vadi viegli) un mēģināja identifiy daļām un izdarīt shēmas. Un šeit es got iestrēdzis, es nevaru īsti noteikt visas sastāvdaļas (daži ics ir misssing un kondensatori nav vērtības). Mani turpmākie plāni ir, par jaunas PCB beeing tik tuvu oriģinālam ir iespējams, neskatoties es noņemt usb daļa un dizains vienslāņa PCB. Manuprāt, tas būtu labākais palikt smd, bet izmantojot ligzdu PIC, lai mēs varētu apmaiņai viņu. Tagad es augšupielādēt vienu attēlu no ICD2 uz MCUatm (jaunu direktoriju icd2project), kopā ar manu partlist, un ceru, ka jūs varat man palīdzēt identificēt pēdējo ics. Vēlāk es ceru, lai noteiktu kondensatora vērtībām un publicēt manu rezultāti šeit. uz

[Quote = icd2project] Šeit ir fakti es uzzināju: 1) Firmware ir valsts pieejams (no Microchip MPLAB) [/quote] Vai pilnīgi firmware pieejama? ir dažādi firmware daļas dažādus ģimenes diapazoni, taču tie nav "Kompleksā Firmware", viņiem trūkst bootloader utt ..

Labvakar, visiem, kas vēlas piedalīties realizējot mūsu vīziju par self-made ICD2 nāciet uz icd2.de.vu. Tur kāds no hi-tech sāka Forum uzmanību par šo tēmu ... uz

Es domāju, ka ICD2 "operētājsistēmu" (saskaņā ar mikroshēmu nosaukumam) ir availabe, bet firmware parasti uzturas ICD2 daļa nav bezmaksas. Es paskaidroju: OS ir tikai kaut kas līdzīgs vadītāja un downlodable savstarpēji savienot vairākas ierīces ģimenēm, pārējais ir nav bezmaksas (saskarne ar IDE).

Tas ir vētraina: par h__p: / / pictools.port5.com/prices.htm:.. "3 Copy iepriekš failiem 2000EUR iekļauts viens pabeigta un pārbaudīta ierīce, un jūs atbalstīt, kamēr jūs veicat savu modeli Par šādu cenu es." ll pārtraukt pārdot šo informāciju ir citiem ieinteresētajiem lietotājiem, un es nepārdeva pabeigts ierīci citiem. Arī pēc jūsu pieprasījuma, es ņemšu redizains PCB, lai tā atbilst jūsu vajadzībām (tipa izmantoto sastāvdaļu, dimensija kastē plānojat izmantošanu, uz izmantojamo savienotāju, izmantoto slāņu skaits ...). Man nav pārdevuši shematisks, ne HEX failu nevienam vēl! " par 2000EUR Es pārdot manu māti un etrusk vāze, kas ... :? Citas lietas: Vai mums patiešām ir vajadzīgs USB interfeiss? Es domāju tā var strādāt bez USB chip? Vai ir kāds no USB priekšrocība, ja, kādēļ tas būtu vietā izmanto RS232? (Tikai lūdz) Zed

Apsolutely var izmantot tikai kopā ar RS232. Man ir oriģināls ICD2, un es esmu, izmantojot to RS232, kad man ir nepieciešams, galvanisko atvienošana starp mērķa ierīci un datoru, un tā darbojas naudas sodu. Es skrienu caur galvaniskās atslēgšanas ierīci 57.600, un es neredzu lielu atšķirību, kad tas ir savienots ar USB! 2000EUR tiešām ir pārāk daudz, bet par 700 var iegādāties arī SCH + HEX! Regards, SIME

Sākotnējais ICD2 maksā apmēram 180EUR šeit tik tas nav tā vērts, jo tai nav USB 700EUR ... anyway aizmirst naudu, pieņemsim koncentrēties uz to, kā mēs varam padarīt to no 0,0 EUR:) Zed

Hi all Man nekad nav izmantots USB ICD bet es domāju, ka tas būs daudz ātrāk lejupielādi lieliem projektiem. Es esmu nepareizi? j

Tas ir ātrāk, bet ne daudz. Par 1,3 x (RS232 lejupielādes laiks)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back