Kā calc.

D

Docc

Guest
Čau
Es cenšos dizains PS ka pilnvaras IXDD414 MOSFET draiveri, kas pārmaiņus vada ķekars MOSFETs.
Šajā PS jāspēj avota 14A strāvas maksimums @ 15kHz iekasēt vārti (pieauguma laiku 105nS), citi pēc tam, ka tas ir tikai sourcing dažas mA.
Tas skan, man, piemēram, man nav vajadzīgs PS ka continiously avoti 14A, bet enugh kapacitātes avota to.Am I correct?un ja jā, tad kā es varu aprēķināt Req.jauda PS un minimālā vāciņu?
Vai es uzskatu reizes iesaistīts?Par laiku, 15kHz ir 33uS, tāpēc 105nS ir 3,2% no minētā, un 3,2% no 14A ir 462mA ...Man netuvojas vai ...
Un uzgali, var izmantot C = Ixt / U?14A x 105nS / 15V = 100nF?
Vai tas tiešām viss, kas nepieciešams, 100n?
Tāpēc šis pieņēmums secina, ka 0.5A ar 1u rezervuāra vāciņa PS būtu ok.Vai tas tiešām viss, kas nepieciešams?

Any help in Tas būtu daudz appriciated.Tas ir ļoti frustating, ka es neatceros, kā to izdarīt, tas ir 25 gadi, kopš mana EE studijas ...

/ Doc

Galvenie parametri apsvērt tūlītējam patēriņam ir kopējais vārti kapacitātes vai maksu, kas ir vajadzīga vienā ciklā un biežumu maiņu.Kā jūs jau izpētījuši, vidējais jaudas patēriņš ir ļoti mazs, hense nepieciešamo kapacitātes.Lai pievienotu šo pašreizējo patēriņa jūsu vadītāja IC un pievienot daudz rezerves pašreizējo uz augšu.
Darbības cikls ir litle vai neeksistējošs efekts uz vadītāja patēriņu.Vārti kapacitātes vajadzībām noteiktu daudzumu maksas, lai sasniegtu noteiktos Vgs un kad tā izpaužas tur, nav jo plašāka strāvas plūstošas.Šo summu maksas reizinot ar frekvenci maksas sniedz jums vajadzīgo strāvu par maksas iekasēšanu no tranzistora vārtiem, kas bieži mainīt.

Ievērojiet, ka jums, iespējams, vēlaties ierobežot, ka lādēšanas strāvas ar rezistoru uz ātrumu pārslēgšanas nepieciešama.Pāreja būtu tikpat ātri, lai ierobežotu disipation Par pāreju tranzistoru.Ja tas ir pārāk ātri troksnis varētu būt problēma.

Paldies par apliecina, ka Siniša.

Par to, ka vārti pretestību; man taisnība, pieņemot, ka man ir nepieciešams enugh pretestība ierobežot vārtiem uzlādes laiks līdz FETs pieauguma laiku?Vai man arī ieslēgšanās laiks?
Piemērs IRFP4668:
tr 105nS
TD par 41nS
Ciss 11nF
R = (105 41) / 11 = 13.2ohm
Ļauj izmantot 12ohm, iekšējās vārti res.ir 1ohm
Iekasēt, ka vārti 8V in 105nS man 8 * 11nF / 105nS = 840mA
Sprieguma kritumu vārtu rezistors būs, 840mA pār 12ohms = 10V
Vadītājiem sprieguma vajadzētu būt 18V
Man ir taisnība, šajās assumtions?

/ Doc

Nē, vārti rezistoru formas RC zemas caurlaides filtru ar vārtu kapacitātes.Vērtība rezistoru izraugās tā, ka pārslēgšanās laiks ir pieņemams attiecībā uz tranzistora siltuma disipation.Pazeminot maiņas ātrumu, pazemina kopējo trokšņu.Vērtība nav tik kritisks vairumā designs.
Visvieglāk ir sākt ar pāris simti omi un palielināt vai samazināt pēc vajadzības.

Lielākā daļa apsvērumi ir pareizi, izņemotQuote:

Un uzgali, var izmantot C = Ixt / U?
14A x 105nS / 15V = 100nF?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back