Kā C kompilatoru darbi,

S

smartshashi

Guest
Kā C kompilatoru darbi, kas ir tās o [/color] utput? kāpēc objekta failu sauc relocatable objekta failu? kādi ir linkers. lūdzu sūtīt man saites ar šo informāciju, ja kāds zina, lūdzu, palīdziet man, kas

arī mans draugs, es domāju, ja jūs kādu googling jūs atradīsiet tonnas atbildes uz jūsu jautājumu, tomēr, šeit ir mana divi centi par šo. C kompilatoru skan jūsu C kodu, kas ir augsta līmeņa valoda, ka mēs varam viegli saprast un pārvērš to mašīnu valodā. Tas ir teikt, jums ir jābūt C kompilatoru par Intel procesoriem atšķiras, ka _old_ MAC CPU. Kaut arī to dara, kompilators tērēta dažādiem starpposma pasākumus, ja jūs (kā lietotājs) to vēlas. Tas var radīt. O failus (objekts failus), ja jūs lūgt to darīt, vai tas var radīt izpildāmā faila tieši. Ir pāris posmi apkopošanas procesu. Kompilators pirmkārt, atsaucas uz apstrādātāju, lai aizstātu tās direktīvām (piemēram, # define apgalvojumus, vai # include paziņojumi) ar reālā stuff. Pēc tam tā aicina leksisko analizatoru, lai pārliecinātos, jums nav kļūdas jūsu sintaksi, un tad tas rada objekta faili, ko var izmantot ar dažādām programmām, un tad tas prasa linker savienot visas objekta failus, lai radītu Pēdējais un galīgais izpildāmo failu. Ir daži citu starpproduktu posms, kas jūs piespiest daži slēdži. Ceru, ka tas palīdz ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back