W
walters
Guest
Kā būt elektronisko neatkarīgs darbuzņēmējs? Kādas formas jums ir jāaizpilda? Kā kļūt elektronisko neatkarīgs darbuzņēmējs?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Esmu redzējis cilvēkus, kas būs jādara par $ 20: D Es esmu pārsteigts Walters ir darbs.tīrīšana modulis maksās $ 100
Jūs varat doties uz savu vietējo Tirdzniecības palātas (lielākajā daļā pilsētu vai pilsētām, ir viens), un viņi var saņemt jūs sākās ar, kur iegūt biznesa license.You var tikai varētu saņemt Doing Business kā licences, kas ir ļoti viegli nokļūt no dažas valsts iestādes (I'm sorry, bet es esmu aizmirsis, kas viens). Jūs nosakāt savu cenu un saņemt savu darbu. Iegūt savu darbu, manuprāt, ir grūti daļu. Tas var ietvert maksājot par reklāmas un, ja nē, mutiski, lai ļautu klientiem, zināt, ka jums ir pieejamas. Jūsu vietējā Palāta var būt arī Small Business palīdzību pieejama. Tā ir lieliska vieta, kur sākt apkopot zināšanas par ņemot savu biznesu.Kā var Elektroniskās neatkarīgs darbuzņēmējs? Kādas formas jums ir jāaizpilda? Kā kļūt elektronisko neatkarīgs darbuzņēmējs?
Ar cieņu teica. Bet es domāju, šis komentārs natūrā nav ļoti noderīga. Pieņemšanas fun kāds mērķis, sapnis vai vēlme ir nevis tas, kā tehniskā cilvēkiem būtu atbalstīt viens otru. NoraJa jūs var darīt darbu, jums nav nepieciešams uzdot šo jautājumu