Kā atrisināt SDF kļūdas: nevaru atrast laiku pārbaudīt?

A

anhtuan

Guest
Es saņemu ziņu tālāk, kad es palaist pēc izkārtojuma simulācijas ar muguras anotāciju VCS: "SDF kļūda: nevar atrast laiku pārbaude" Vai kāds man pateikt, kā atrisināt šo problēmu?

Tas nozīmē, ka šūnu bibliotēka, kuru izmantojat, simulējot nesatur laiks pārbaudi, kas atrodas SDF un tiek veikts ieraksts - vai tas var atrasties bibliotēkā, bet laika pārbaudes nav iespējoti laikā kompilēšanas laikā. Laika pārbaudes bibliotēkā ir "noteikt" bloka ... John [url = www.dftdigest.com] DFT Digest [/url] [url = www.dftforum.com] DFT forumu [/url]

Paldies par jūsu palīdzību SDF fails ir kļūda RECOVERY līnijas. Šeit ir kods, gabals, kas satur kļūdu: (TIMINGCHECK (HOLD (posedge RN) (posedge CK) (-0.0581:0.0000:0.0000)) (RECOVERY (posedge RN) (posedge CK) (0.0000:0.3371:0.3371)) ( HOLD (posedge D) (posedge KK) (-0.1019:0.0000:0.0000)) (HOLD (negedge D) (posedge KK) (-0.1210:0.0000:0.0000)) (SETUP (posedge D) (posedge CK) (0,0000: 0.4512:0.4512)) (SETUP (negedge D) (posedge KK) (0.0000:0.6792:0.6792)) (PLATUMS (negedge RN) (0.2730:0.6131:0.6131)) (PLATUMS (posedge CK) (0.1224:0.2682:0.2682) ) (PLATUMS (negedge CK) (0.2244:0.4722:0.4722))) Tāpēc es domāju, ka problēma ir: šūnu bibliotēka nav jānosaka RECOVERY parametrs (in norādīt blokā). Vai tas ir labi? Jautājums ir, kā atrisināt šo kļūdu? Paldies!

Tātad, es domāju, ka problēma ir: šūnu bibliotēka nav jānosaka RECOVERY parametrs (in norādīt blokā). Vai tas ir labi?
Jā, tas ir labi. Doties to apskatīt. Arī SDF failus no versijas 2.1 un 3.0 atšķiras nedaudz. Šūnu bibliotēka var balstīties uz citu versiju, nevis SDF failu. Jūs atradīsiet versiju SDF failu faila augšdaļā. John [url = www.dftdigest.com] DFTDigest.com [/url] [url = www.dftforum.com] DFTForum.com [/url]

Jā, mans SDF fails ir 2,1 versija. Bet to, ko es varu darīt, lai risinātu šo problēmu? Man:-Ignorēt kļūdu, (ja šī kļūda nav svarīgi), vai atrast dažādas versijas bibliotēku šūnu (ja šī kļūda ir svarīgi) Vai jūs varētu ieteikt man risinājums? Thank you very much!

Jums ir iespējams to apskatīt bibliotēku, un redzēt, ja tas ir $ recrem laiku pārbaudīt norādīto (recrem = RECoveryREMoval). ja tā, tad visticamāk tā atbalsta SDF 3.0 un labāko rīcības mērķis ir mēģināt produkciju SDF 3.0 formātā. Tas var arī būt, ka bibliotēkas spports gan, bet prasa apkopot laika pāriet, lai atbilstu vienam vai otram. ja nav $ reģenerācijas vai $ recrem kas norāda bloka, tad tikai ignorēt to. Bet tas ir pēdējais līdzeklis. Sintēzes bibliotēku un simulācijas bibliotēka nevajadzētu būt, ka tālu .. John par DFT runāt / info šeit: [url = www.dftdigest.com] DFT Digest [/url] [url = www.dftforum.com] DFT forumu [/url]

ja ur apkopojot bibliotēkas šūnas, u var izmantot iespējas, piemēram, laiku, pārbaudiet, vai modelēšanas perpose afterwords pārbaudiet anotācijas notiek pareizi vai nē

@ Anhtuan: varējāt atrisināt šo problēmu .. im arī saskaras ar tieši tādu pašu jautājumu: sad:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back