Kā atrast vārtiem platums neregulāras MOS formu?

A

ahmad_abdulghany

Guest
Hi, Vienkāršiem taisnstūra MOS tranzistori, tas ir viegli noteikt platumu un garumu atkarībā no virziena pašreizējā plūsmu. Ja esat komplekss neregulāra MOS tranzistors (nav, piemēram, zirnekļa: D bet galvenokārt, piemēram, taisnstūri ar daudzām glitches no vienas vai abām pusēm), vai ir zinātniskā metode šajā gadījumā, lai noteiktu W un L? Dažreiz pašreizējā plūsma vēl divos taisnleņķa virzienos, bet mēs esam dažādās šķērsošanas jomās, lai pašreizējā plūsmu. Es esmu redzējis papīra runājam par lielo W / L attiecība tranzistori ar neregulāru formu, bet es aprunāt atcerēties no kurienes es redzu. Jebkuras idejas vai dokumentus, runājot par šo jautājumu? Paldies, Ahmad

ekstrakcijas noteikums [/i]" un, iespējams, " vafeļu ", kā, piemēram, [url = http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t = 293.021 & izcelt = vafeļu] tas viens [/url] Nav pārliecināts, ja tas ir lietderīgi..

[Quote = ahmad_abdulghany] Hi, Vienkāršiem taisnstūra MOS tranzistori, tas ir viegli noteikt platumu un garumu atkarībā no virziena pašreizējā plūsmu. Ja esat komplekss neregulāra MOS tranzistors (nav, piemēram, zirnekļa: D bet galvenokārt, piemēram, taisnstūri ar daudzām glitches no vienas vai abām pusēm), vai ir zinātniskā metode šajā gadījumā, lai noteiktu W un L? Dažreiz pašreizējā plūsma vēl divos taisnleņķa virzienos, bet mēs esam dažādās šķērsošanas jomās, lai pašreizējā plūsmu. Es esmu redzējis papīra runājam par lielo W / L attiecība tranzistori ar neregulāru formu, bet es aprunāt atcerēties no kurienes es redzu. Jebkuras idejas vai dokumentus, runājot par šo jautājumu? Paldies, Ahmad [/quote] No gala lietotāja (dizainera) viedokļa, LVS ieguve nav vārtu platums aprēķinu, lai jūs (skat. erikl amats). No ierīces fizikas viedokļa, vārtu platums ir neprecīzi definētiem parametru, vispārējā gadījumā (piemēram, kad vārti ir O-forma - tā ir iekšēja vai ārēja apļa, kas definē vārtu platums?). Dažkārt, ierīces kompaktus modeļus, kas nav pielāgojamiem attiecībā uz vārtiem platumu (tās nosaka pašreizējais uz vienu šūnu), pēc tam no vārtu platums jēdziens nav jēgas vispār.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back