Kā ... ATmega32L?

B

bigguy_ro

Guest
Hello! Es post here pēc I got sajaukt lasījumā visus materiālus par AVR šeit. Man ir PCB no veļas mašīna, kaut kas līdzīgs Ariston vai Beko un tās kontrolē ATmega32L. Mana problēma ir tā, ka es nezinu, kāds programmētājs man vajadzētu darīt, un kas programmas izmantot. Es mēģināju ar poniju-prog un viens ISP programmētājs un man nebija luck. Paldies!

Vai jūs izmantojat to pašu kontrolieris jums ir PCB? jo gala produktu uzņēmums bloķēta turpmāku rakstīšanas un lasīšanas kontrolierim, lai saglabātu savu uzņēmuma slepeno kodu, lai mēģinātu mainīt drošības un drošinātāju bitu es esmu, izmantojot poniju-Prog bez problēmām, tāpēc ir jāstrādā u arī pārbaudīt savienojumu shematisks par poniju, prog

Im, izmantojot "labāk STK200" programmētājs no Lancos lapas, savienotas ar ISP (6 pin), ostas mazgāšanas mašīnas PCB un man nav rezultātu. Nav rezultātu nozīmē, ka man tikai 0's vai F's tur. Man nav ne jausmas, ko man darīt tālāk, kā lasīt, ka 32L ATmega un, ja tas ir iespējams to darīt ar šo kuģa? Man vajadzētu mēģināt pieslēgt kuģa ar galveno barošanas spriegums un mēģināt to, piemēram, ka vai tas ir pietiekami barošanas sprieguma no programmētāja? Paldies par atbildes! PS Es pievienots "labāk STK200" attēlā zemāk.

Nomas dod piegādi kuģa, kā arī pārbaudīt, ka nav citu savienojumu ar ISP tapas, jo problēmu, kā iegūt 0 un F ir notiek, kad nav pietiekami daudz jaudas, lai sazināties, lai dotu piegādi kuģa, kā arī pārbaudīt jebkuru citi elementi, ar tapām, jo ISP tapas jābūt tieši saistīti ar programmētāju

Konsultēt! varbūt SPIEN drošinātāju ir atspējota! varbūt jūs nevarat programmas atmega32L ar savu stk200 (SPI) ... Lūdzu, pārbaudiet šo, programmēšana jaunu ATmega32L asprātība savu STK200 ... Es iesaku izmantot avrdude (nāk WinAVR ar giveio.sys Windows XP un jaunāku ... [sorry es neuzticos ļoti daudz ponyprog ..]) Jāņem vērā arī tas! ka pilnībā produkti zibspuldze ir bloķēta (aizsargāts), Jūs varat `t lasīt iekšējo zibspuldzi, kas ir stāvoklī (tā nevar kopēt iekšējo programmu.) reprogram Flash šādā stāvoklī, jums ir dzēst vispirms! (Avrdude komanda-E) pirms atempting ar programmu (pat ja tā saka, ka tas izdzēsīs flash ... tas neizdzēš drošinātāji!)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back