kā atklāt sākt bit in uart

S

s3034585

Guest
čau
var jebkurā PLS paskaidrojiet man, kā atklāt sākt bit in uart.Es cenšos uzrakstīt vhdl kodu uart.ideālā pārejas no 1 līdz 0 ir norāde start bit bet var būt līdzīgs nosacījums, kas ir datu plūsma arī.
tā var jebkurā PLS help me.
pateicība
Tama

izmantot reģistrēties sērijas ievade aizpildiet ar 1s un atklātu sākumā bit 0 pie pēdējā nostāju

faktiski sākt bit nav tikai pāreja no 1 uz 0, bet arī 0 periods bit ilgums noteiktajā ostas ātrumu.

Sākuma bit konstatē, kad UART nav vākšanas bitu datu.Tas ir vai nu pēc reset (jaudas vai vadības signāls), vai pēc tam, kad apstāšanās bitu (s).Tas nevar tikt konstatēta, kad UART ir valsts nolasīt informāciju datiem.

Ja UART ir reset in vidū datus, tas sinhronizētu pareizi pēc pietiekami ilgu tukšgaitas laikā starp datiem.

Hi, s3034585
Es domā
Jums ir jāzina, BuadRate no UART, tāpēc izmantot CLK paraugus.

, kad pirmo reizi pāreju no 1 līdz 0 šajā sākt bitu un CLK izlases kavēšanās 8 bitu datu un 1 bit uz paritātes un pāreju no 0 līdz 1 pieturas bit

Pls.Download Serial pabeigta EDA E-Book

Lai noteiktu sākumā bit iet jūsu uztvērēja MFV, par atklāšanas ir zems, parauga 16x, tad, ja vairāk par 8 no tiem ir zems, tad varat uzskatīt par sākuma bitu, ja nav skaidrs, ārpusbiržas (viltotas sākums bit) un resample atkal nākamajā zemu atklāšanā.

jelydonut

Labākais veids ir atklāt kritumu pārejas ar kritumu detektors,
sāciet skaitīt whit pulksteni 16x ievērosim jūsu bodu likme un kad skaitītājs ir 8 tad parauga valsts no līnijas, ja jūs atklāt nulles tad jums ir reālas sākt mazliet citādi Jūsu kritums mala bija asums.ja Jums atklāt sākt bit varat parauga datus ik pēc 16 reizes ar pulksteni 16x sākot ar šo punktu.
Atā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back