Kā apstiprināt W / L tranzistors circuit?

Es gribu, lai modelētu ķēde, bet es nezinu, kā izvēlēties vislabāko W / L no tranzistors.

Es domāju, ka jums ir nepieciešams, lai saņemtu savu roku uz Circuit Design grāmatu. Par starteri, jums izlemt, saglabājot lietas, piemēram, Current, procesu un transconductance prātā ..

Paldies par jūsu atbildi! Vai jūs iepazīstināt ar dažām grāmatām par to?

Labākās W / L saistībā depende uz savu pieteikumu. Palielinot W jūs samazināt par rezistenci rezultātā samazinot kavēšanos ar caurlaides vārti (NMOS vai PVO), bet, no otras puses Cox kapacitātes palielinās, klīringa šo kapacitātes būs problēma, lai jums kompromisu. Vēl viens apsvērums attiecas uz izdevumu plūsmas, jums ir considere ka katru milimeter ^ 2 ir ļoti dārga. PD Jums nepieciešams saglabāt L līdz minimun vērtību, ja jūs vēlaties, ātru reakciju ierīces. Regards.

Vispārējā lietošanā, es dizains W / L atkarīga Vdsat un process.

[Quote = lianghuamo] Kopumā lietošanai, es dizains W / L atkarīga Vdsat un process [/quote]. Vai jūs varat paskaidrot sīkāk?

[Quote = test_out] [quote = lianghuamo] Kopumā lietošanai, es dizains W / L atkarīga Vdsat un process. [/Quote] Vai varat paskaidrot sīkāk? [/Quote] Es domāju, ka lianghuamo vēlos saņemt pareizu darbību punkts tranzistors. Piemēram, ar drenāžas pašreizējo setted, jo lielāka W / L ir lowwer VGS-Vth, kas ir Vdssat būtu. Vairāk gabarītaugstums viens iegūs apdrošināt tranzistors strādā piesātinājumu jomā.

[Quote = sunjiao3] [quote = test_out] [quote = lianghuamo] Kopumā lietošanai, es dizains W / L atkarīga Vdsat un process. [/Quote] Vai varat paskaidrot sīkāk? [/Quote] Es domāju, ka lianghuamo vēlaties iegūt pareizu darbību punkts tranzistors. Piemēram, ar drenāžas pašreizējo setted, jo lielāka W / L ir lowwer VGS-Vth, kas ir Vdssat būtu. Vairāk gabarītaugstums viens iegūs apdrošināt tranzistors strādā piesātinājumu jomā [/quote]. Tāpēc mums ir nepieciešams pareizi vdsat atbilstoši procesam. Dažādas pielietojums ietver dažādas procesa pareizu vdsat.

Razavi grāmata: projektēšana analog CMOS integrālajām shēmām, ir ļoti laba grāmata, lai sāktu ar

sāc rakstīt sprieguma un strāvas vienādojumiem, Tu automātiski, get (W / L)

[Quote = honsong] Es gribu, lai modelētu ķēde, bet es nezinu, kā izvēlēties vislabāko W / L no tranzistors. [/Quote] Es varu jums ātrs veids out. Vairumā gadījumu W / L ir saglabāts kā 6. Tu vari izvēlēties W = 60 un L = 10. , Kas darbojas vairumā gadījumu. Un, ja apdzēst ir nedaudz kā paredzēts, tad varat fine tune vērtību W / L, piemēram, veicinot W = 120 un L = 20. So go on.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back