Kā apstiprināt crosstalking tīkliem?

T

terry_cn

Guest
i am darot signāla integritāti simulācijas tagad, un tas jādara crosstalking starp tīkliem pirmās. bet es tikās problēmas, ka es cannt apstiprinātu, kuri tīkli būtu viegli notikt tā? lai ikviens varētu darīt man par labu?

i izmantot kadence Allegro SI es domāju, ka šī problēma nav nekas ar instrumentu paldies par jūsu atbildi

Hi, tas ir atkarīgs no instrumentiem jaudu. ja ur izmantojot Cadence SoC Encounter vai Cadence Nanoroute, rīks atklās šķērsruna pārkāpumu un remonts, un ja u vēlaties redzēt pārkāpumiem, izmantojot pārkāpumu pārlūku. Prashant

pateikties jums vispirms Cadence SoC Encounter vai Cadence Nanoroute? tie instrumenti IC? Man vienkārši circuit PCB ir simulācija

EDA programmatūru, piemēram, signāla vētra, var ziņot cietušajam neto un agresors net. jums vispirms izveidot slieksnis kopā kapacitātes, pēc tam noteikt cietušā neto ar upsizing šūnu vai dubulto atstarpi, vai maršrutu atšķirīgu slāni.

hi johnz do u domāju es būtu izmantot kādu assistent instrumentus, lai pārbaudītu tīkliem, izņemot Allegro rīks?

Hi frotē, šķērsruna analīze es teicu, ir ASIC dizains. Lai šķērsruna analīze PCB, plz dodieties uz forumu PCB dizainu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back