W
wei9321
Guest
TL431 bieži izmanto kontroles cikla sistēmu uz SMPS, kā aprēķināt tā atsauksmes joslas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sorry, I don't get punktu. Protams, jūs varat aprēķināt pieaugumu, Vout var uzskatīt par sprieguma avotu, kam neatkarīgi no LED pašreizējo. dILED / dVout ir iecirkņa pieaugums, tas ir maza signāla īpašums, ir jāaprēķina par noteiktu LED pašreizējo, tas pats ar bieži raksturīgi. Es arī neredzu vispārējām grūtībām, lai noteiktu vispārējo atvērta cilpa pieaugums, daži, foto tranzistors ir polu parametri, iespējams, nav precīzi noteikts, vai tā liecina variācijas Bet aptuvenas aplēses, vienmēr ir iespējams.. Ar vienkāršu shēmu, piemēram, šis, daudzi dizaineri izlaist Sākotnējā aprēķinā un sākt ar empīrisku izmērus prototipu ķēdes, es domāju, izmantojot zināmu darba ķēdes kā sākuma punktu.i dont domāju, ka jūs varat darīt, ka ..... cuzz jūs nesaņemat peļņu no pašreizējās atšķirības R (noveda
Es domāju, tas ir atšķirīgs. Atstājot novārtā nekustamo TL431 parametrus, V / I nodošana īpašība ir ideāls integrators. Limited TL431 sprieguma iegūt rada peļņu līkumu pie zemām frekvencēm, galīgo produkciju pretestības rezultātus feedforward termiņā nulles, kas atceļ integratora īpašībām augstas frekvences, r (LED) jautājumiem šeit.Tas ir ļoti vienkāršs vienpola kļūdu amp. Pole ir vienkārši kā 1 / (2Π * Rupper * C). Ņemiet vērā, ka nekas cits iet un vērā ņemami.