Kā aprēķināt TL431 atsauksmes joslas platuma reizinājums (to izmanto kontroles cikla sistēmu uz SMPS)?

W

wei9321

Guest
TL431 bieži izmanto kontroles cikla sistēmu uz SMPS, kā aprēķināt tā atsauksmes joslas?

Jums nepieciešams pārbaudīt, ja jūs izmantojat ātri joslu / lēna joslu utt, bet apsveikt savu draugu, jo tas ir rūpniecisko noslēpumu jomā un visiem ir grūtības atrast out. Basso grāmata ir pārvades funkciju vienu konfigurācija ar tl431, bet tikai viens ...... viens flyback produkciju, kur produkcija ir CLC. Jums vajadzētu aprēķināt pole (optiski), izmantojot stenda pārbaudes ir iespējams, grāmatu kaut kas sīkāk pareizi, ...... bet kā jau teicu, lai jūs ..... izolētas atgriezenisko saiti ar tl431 un opto ir joma, par rūpniecisko noslēpumu un jums būs ļoti vislielākās grūtības noskaidrot ...... jo man jau ir atraduši ................. jūs saprotat, ja jūs atradīsiet, jūs, iespējams, gatavojas, lai padarītu produktus konkurēt šajā nozarē .... tik neviens vēlas jūs vai es vai kāds cits, lai uzzinātu par to. So anyway, jums ir nepieciešams uzdot par opto joslas platumu, jo tas ir ierobežojošs faktors ... tl431 ir salīdzinoši lielu joslas platumu. varbūt jūs izmantojat powerintegrations programmatūru viņiem ir automātiski jums ............ bet tad jums ir tumsā .... un jums ir iegūt peļņu / fāze analizatoru, lai redzētu, kas ir jūsu joslas platumu. bet kā jau teicu mans draugs ,...... mēs esam dziļi pasaulē rūpniecisko noslēpumu šeit.

Parasti paskatās TL431 tāpat kā opamp un aprēķināt pole un nulles, ka veidā. Vai jūs, lūdzu, pēc jūsu shematisks? Tas ir vieglāk man paskaidrot tad.

mans draugs Jums ir r (augšējā) un r (LED) ar to pašu mezglu ..... i dont domāju, ka jūs varat darīt, ka ..... cuzz jūs nesaņemat peļņu no pašreizējās atšķirības R (noveda ). Bet es tewll tu mans draugs neviens jums palīdzēs ......... .......... es esmu mēģinājis vairākas reizes, lai uzzinātu šo ...... tas ir noslēpums nozares .. ja jūs varat aizvērt cilpu ...... var konkurēt nozarē SMPS ...... un kas ir nevēlama ...... viņi vēlas, lai saglabātu Jums (un mani un citiem) out. Ja jūs varat atrast nodošanas funkcija, kas shematiski .... labi ..... jums paradis varētu. Es jau ytried tik daudz reizes tik daudz forumos.

i dont domāju, ka jūs varat darīt, ka ..... cuzz jūs nesaņemat peļņu no pašreizējās atšķirības R (noveda
Sorry, I don't get punktu. Protams, jūs varat aprēķināt pieaugumu, Vout var uzskatīt par sprieguma avotu, kam neatkarīgi no LED pašreizējo. dILED / dVout ir iecirkņa pieaugums, tas ir maza signāla īpašums, ir jāaprēķina par noteiktu LED pašreizējo, tas pats ar bieži raksturīgi. Es arī neredzu vispārējām grūtībām, lai noteiktu vispārējo atvērta cilpa pieaugums, daži, foto tranzistors ir polu parametri, iespējams, nav precīzi noteikts, vai tā liecina variācijas Bet aptuvenas aplēses, vienmēr ir iespējams.. Ar vienkāršu shēmu, piemēram, šis, daudzi dizaineri izlaist Sākotnējā aprēķinā un sākt ar empīrisku izmērus prototipu ķēdes, es domāju, izmantojot zināmu darba ķēdes kā sākuma punktu.

Šis ir ļoti vienkāršs vienpola kļūdu amp. Pole ir vienkārši kā 1 / (2Π * Rupper * C). Ņemiet vērā, ka nekas cits iet un vērā ņemami. Vienīgais, kas trūkst šeit ir sekundāras Optocoupler. Tās kravas pretestība ir svarīgi caluclating kopēju labumu no shēmas.

Es apprecaite šo VVV, bet es uzskatu, ja mūsu draugs wei9321 būs iespēja slēgt savu cilpu, viņš dodas uz nepieciešamību nodot funkciju tas maz partiju ..... tostarp, kā jūs sakāt, ka slodze rezistors uz primāro pusē . un ka, kā es saku, wei9321, neatradīs, jo to nevar atrast. Pat ļoti tekstu Basso iekļauti tikai nodot funkcijas versiju šo shēmu, kas ir CLC filtru izejas ar L, kas atdala r (augšējā) un r (noveda ).......... un būt patiesam ...... par 2.tipa pastiprinātājs ir neveikls liels liels liels pārvades funkciju .......... un tā arī tas būs diezgan liels nodošanas funkcija wei9321 lietu. Atgriezeniskā saite ir daļa no SMPS ka rūpniecības nozare vēlas neviens zināt ..... neatkarīgi no saviem darbiniekiem. Un nodot to šādā veidā, un inženieris, kurš var gūt nodot funkcijas modulatoru un kļūdu ampēri utt ir retums ..... un taisnīgu ģēnijs. Lielākā daļa būs putekļu off peļņa / fāzi analizatoru un doties izmēģinājuma un kļūdu ...... lodāmurs dedzināšanas labi!

Tas ir ļoti vienkāršs vienpola kļūdu amp. Pole ir vienkārši kā 1 / (2Π * Rupper * C). Ņemiet vērā, ka nekas cits iet un vērā ņemami.
Es domāju, tas ir atšķirīgs. Atstājot novārtā nekustamo TL431 parametrus, V / I nodošana īpašība ir ideāls integrators. Limited TL431 sprieguma iegūt rada peļņu līkumu pie zemām frekvencēm, galīgo produkciju pretestības rezultātus feedforward termiņā nulles, kas atceļ integratora īpašībām augstas frekvences, r (LED) jautājumiem šeit.

Patiesībā tas, ko jūs teikt, ir labi FVM, ir daudz sarežģītību TL431/OPTO atsauksmes shēmas ..... ir divas atsauksmes ceļus wei9321 ir shematiski ...... viena līdz Rupper un caur Rled vienu. Un optiski pole jābūt uzskaita un R (pullup) par primāro pusē. Powerintegrations dont uzticēties cilvēkiem, lai varētu rīkoties ar to un tikai aprēķināt to mums ..... viņi iet par ļoti zemu crossover frekvenci, lai tie iegūtu saskaņā ar optiski pole bez vērā to ....... ..

Es redzu tagad, ka man nav paziņojums par vienu punktu: izejas strāva rada atšķirības Vout un Vk. Tātad AC pārvades funkciju PI īpašība, attiecīgi integratoru un nulle. Un stūra biežums ir atkarīgs Rupper un C tikai (ja neņem vērā TL431 tikai volateg pieaugums), kā VVV teica. Sorry, kas izraisa apjukumu.

eem2am, es esmu neizpratnē par uzstājībai šajā topoloģiju, kā atgriezeniskā saite ir tik slepeni. Tas ir ļoti iespējams, es esmu pilnīgi nezinošs par to un būt nepareizi, bet pēc tam iemesls mana atbilde šeit, lai saprastu, ko es nevaru tik tālu. Daudz pirms sākuma šis pavediens ir šo rakstu www.powersystemsdesign.com/design_tips_june07.pdf www.powersystemsdesign.com/design_tips_june07.pdf Šis raksts parāda, tieši topoloģiju apspriesti šeit. Ir SMPS tik bieži un izmanto gandrīz visur, un kas tik daudziem uzņēmumiem, kādēļ tas būtu noslēpums? . Atkal mana nezināšana, bet es neredzu atšķirību, piemēram, sakot, ka tilta taisngriezi un filtru noslēpums. Arī to, ko ir tik īpašs ap TL431? Jebkura OPAMP varētu izmantot, lai vadīt LED un, iespējams, daudz vieglāk veids (tādā veidā, lai analizētu to). Jā, es zinu, ka tas nav nepieciešams nodalīt enerģijas, bet atkal mana nezināšana šeit. Beidzot, jūs vienmēr varat iegādāties vienu no šiem produktiem un dekonstruēt tā, kā tas ir pilnīgi likumīga. Paldies ķekars par jebkādām neskaidrībām, lai es varētu mācīties. Jose

Es piekrītu Jūsu domām, ka uzvedība ir pamatā vienkārša un to var pilnībā izprasta. Daļēji nereģistrētu punkts ir precīza frekvence raksturīgo Optocoupler. Dažās konstrukcijās notiek dominējošā pole pie kolektora mezglu foto tranzistors šā iemesla dēļ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back